Koop toegang tot de Etihad First Class Lounge2 min leestijd

Etihad First Class Lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt vanaf nu toegang tot de First Class lounge van Etihad kopen. Deze lounge bevindt zich op Abu Dhabi  in het Midden-Oosten.

Bij Emirates kun je ook lounge toegang kopen. Je betaald bij Emirates $100,- voor de business class lounge en $200,- voor de first class lounge. Reis je in Business class? Dan kun je voor $100,- toegang kopen tot de first class lounge. Meer informatie over de lounge toegang bij Emirates kun je in dit artikel vinden.

Etihad First Class Lounge AUH

Koop First Class lounge toegang bij Etihad op Abu Dhabi

Volgens Points From The Pacific biedt Etihad de volgende opties aan:

  • Vlieg je in Economy of Business class, dan kun je kiezen voor een pakket van 2, 4 of 6 uur. Prijzen starten vanaf $200/ AED 735
  • Vlieg je in First class? Dan kun je een extra gast uitnodigen in de First Class Lounge & Spa voor $100 / AED 367
  • Ben je een Etihad Guest Gold member en vlieg je in Business class? Dan kun je voor $100 / AED 367 toegang kopen tot de first class lounge.

Dit is afhankelijk van beschikbaarheid. Deze beschikbaarheid kun je controleren bij de lounge op de dag van vertrek. De First Class Lounge & Spa is 24 uur per dag open en je kunt alleen met credit card betalen.

Ik denk zelf dat het een goede deal kan zijn voor een Etihad Guest Gold member. Voor $100,- kun je tijdens een lange layover genieten van de voordelen van de First class lounge. Om $200,- dollar te betalen voor lounge toegang is in mijn mening wat veel. Het is op dit moment ook niet bekend of je voor de spa extra moet betalen of dat dit in de fee zit. ‘Reguliere’ First class passagiers hebben namelijk een gratis spa behandeling.

Lounge toegang bij Etihad wereldwijd

Eerder hebben we al gemeld dat je via een omweg toegang kan krijgen tot de Etihad Lounge in Terminal 1. Je kan nu ook toegang kopen tot de business class lounge & de Premium Lounge in Terminal 3 op Abu Dhabi. Je kan er echter ook voor kiezen om ergens anders lounge toegang te kopen als je met Etihad vliegt. Dit kan op bijvoorbeeld London LHR, Dublin, Parijs, New York JFK of Sydney. Meer informatie hierover en een volledige lijst waar dit mogelijk is kun je hier vinden op InsideFlyer.

Hoe denk jij over toegang kopen tot de First Class lounge? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

  1. Pieter zegt

    Ik was afgelopen oktober in de Etihad First lounge maar vond deze helemaal niet bijzonder. Eten van lage kwaliteit en service niet zoals in goede hotels / restaurants.
    Het was fijn en rustig wachten op de vlucht maar zou er nooit voor willen bijbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *