Koop tijdelijk Hilton Honors punten met 100% bonus2 min leestijd

Doubletree by Hilton Malta

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel kun je bij Hilton Honors punten kopen met een bonus van 100%. Deze Hilton punten kun je bijvoorbeeld besteden bij het Hampton by Hilton Dortmund Phoenix See hotel.

Koop Hilton Honors punten met 100% bonus

Bij aankoop van minimaal 5.000 punten kom je in aanmerking voor de 100% bonus. Tijdens de promotie kun je nu maximaal 240.000 punten kopen. Voor dit puntenaantal betaal je ongeveer 2.219 euro (2.400 USD) en ontvang je 480.000 punten in totaal. De promotie loopt tot 23 juli 2024.

De punten kun je gebruiken om bijvoorbeeld een gratis overnachting te boeken. Dit kan al vanaf 5.000 punten per nacht. In Europa kun je bijvoorbeeld voor 10.000 punten per nacht verblijven bij Hilton Garden Inn Safranbolu of het DoubleTree Elazig hotel in Turkije. Het volledige overzicht met alle hotels en het bijbehorende puntenaantal kun je hier vinden.

Vijfde nacht gratis bij Hilton

Een ander voordeel is dat je de vijfde nacht gratis krijgt als je met punten boekt. Je moet dan wel een elite status hebben binnen het programma. Dit voordeel is alleen van toepassing voor reserveringen die je volledig met punten boekt. Deze reserveringen zijn vaak ook gratis te annuleren en de belastingen en toeslagen zijn vaak ook inbegrepen.

Je kunt deze stappen volgen om de punten te kopen tijdens deze promotie:

  1. Log in bij Hilton,
  2. Ga naar More Ways to Use Points,
  3. Ga naar Buy Points.

Na het afronden van de transactie staan de punten vaak binnen 24 uur in je account. De volledige voorwaarden van de promotie kun je lezen op de aankooppagina. Het is ook mogelijk om een ongelimiteerd aantal punten kosteloos over te schrijven tussen verschillende accounts.

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *