Koop tijdelijk Flying Blue miles met 75% bonus2 min leestijd

Boeing 747 van KLM (Bron KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma van o.a. Air France en KLM heeft momenteel een tijdelijke promotie. Bij aankoop van Flying Blue miles krijg je een bonus van 75%. Deze actie loopt tot en met 10 april 2019.

Koop tijdelijk Flying Blue miles met 75% bonus

Koop je tijdens deze promotie minimaal 4.000 miles, dan ontvang je een bonus van 40%. Vanaf 10.000 miles ontvang je een bonus van 50% en vanaf 40.000 miles ontvang je een bonus van 75%. Je kunt deze miles via deze pagina kopen.

Als je geen elite status hebt binnen het Flying Blue programma, dan kun je een maximale bonus ontvangen van 56.250 miles. Heb je wel een elite status, dan is dit maximaal 100.000. Elite leden kunnen ook onbeperkt miles kopen, terwijl je dat niet kunt doen als je geen status hebt. Zonder status is het aantal beperkt tot maximaal 75.000.

Het maximale aantal voor leden zonder elite status is dus 75.000 stuks, waarbij je een bonus krijgt van 56.250. Dit kost je dan €2.062,50. Let er wel op dat als je deze miles inzet voor een award ticket, er daar nog toeslagen bovenop komen. Deze hangen af van de klasse die je boekt en de bestemming.

Extra Flying Blue Miles

De volgende voorwaarden horen bij deze promotie:

Afbeeldingen ©KLM/Flying Blue

Reacties

  1. K Gajadhar zegt

    Ik heb miljoenen punten kan ze negens gebruiken, omdat de plekken waar ik wil gaan zijn ze duurder met de punten.
    Eendeel heb ik gekocht.
    Daarom koop ik nooit meerpunten

  2. RobertFB zegt

    Ik heb het kopen van punten ook nooit goed begrepen, waarom zou je geld inruilen voor punten die maar heel beperkt te gebruiken zijn. Bovendien is het een geweldige manier om je geld minder waar te laten worden. Een voorbeeld 20,000 FB miles kopen kost €550 – daarvoor kan je dan 4 bol com vouchers kopen met een waarde van totaal €40. Tel uit je winst. Het is natuurlijk wat anders als je net een paar duizend punten tekort komt voor een award… dan moet je wel hopen dat die award nog beschikbaar is op het moment dat je gekochte punten bijgeschreven zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *