Koop nu IHG One Rewards punten met 80% bonus2 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij IHG One Rewards is het nu mogelijk om punten te kopen met een bonus van 80%. De promotie loopt tot 8 juni 2024.

De IHG punten kun je inwisselen bij vele hotels wereldwijd, zoals bij Voco Parijs Montparnasse.

IHG One Rewards tijdelijk met 80% bonus

Met de promotie kun je tot begin juni IHG One Rewards punten kopen waarbij je 80% extra cadeau krijgt. Soms zijn er ook periodes waarbij je 90% of 100% cadeau krijgt, dus het is niet per se de beste aanbieding van het loyaliteitprogramma.

Tijdens de promotie kun je nu maximaal 250.000 One Rewards punten kopen. Je ontvangt er dan 200.000 extra cadeau voor een totaal van 450.000 IHG One Rewards punten. Deze aankoop kost ongeveer 2.332,51 euro (2.500 USD).

IHG Iberostar IHG One Rewards punten met 80% bonus

De punten kun je inwisselen voor gratis overnachtingen bij vele hotels wereldwijd. Onder IHG vallen veel verschillende merken zoals Iberostar, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Candlewood Suites, Staybridge Suites, voco, EVEN, Six Senses, Regent, InterContinental, Kimpton of Hotel Indigo hotels en resorts.

2.000 bonuspunten per twee nachten bij IHG

Momenteel heeft IHG ook een promotie waarbij je voor elke twee nachten 2.000 bonuspunten kunt verdienen. Deze promotie is geldig voor verblijven tot en met 31 mei 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze promotie is het noodzakelijk om je te registeren. Dat kun je doen via deze link.

Helaas komen award nachten niet in aanmerking voor deze promotie. Meer informatie over deze promotie kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

IHG hotelkamer Intercontinental Barcelona

Afbeeldingen ©IHG

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Kun je nagaan wat een slechte deal dat kopen van punten is.

    Er is een IHG hotel waar ik regelmatig een nacht verblijf voor of na een vlucht. Soms, als er een kamer beschikbaar is tegen het laagste puntentarief en de hotelrekening niet door een ander betaald wordt, boek ik met punten.

    Als ik 450,000 One Rewards points zou besteden aan overnachtingen in dat hotel, dan ben $80 goedkoper uit zijn dan wanneer ik gewoon voor de kamers betaal. En dan alleen nog als ik iedere keer voor het laagste puntentarief zou kunnen boeken, en dat is lang niet altijd mogelijk.

    Dus zelfs met een 80% bonus zou ik in het allerbeste geval amper quitte spelen. Punten kopen? Ik ben me daar gek! (even afgezien van het feit dat ik toch al zat heb, gewoon verdiend door in hotels te overnachten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *