Koop nu Flying Blue miles met 100% bonus1 min leestijd

Luchtruim Iran gemeden door KLM en andere airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft momenteel een promotie waarbij je extra bonus miles ontvangt als je miles koopt in het loyaliteitsprogramma. De maximale bonus die je tijdens deze promotie kunt ontvangen is 100%. De miles kun je bijvoorbeeld besteden aan een ticket naar een Promo Rewards bestemming met KLM of Air France.

Nu tot 100% bonus bij Flying Blue

De promotie loopt voor aankopen tot 21 december 2023. De bonus zie je na het inloggen op de Flying Blue website. Het kan dus zo zijn dan de bonus anders opgebouwd is dan hieronder weergegeven. Je kunt bijvoorbeeld de volgende opbouw hebben:

  • 2.000 miles – geen bonus
  • 4.000 tot 10.000 miles – 50% bonus
  • 12.000 tot 22.000 miles – 70% bonus
  • Vanaf 24.000 miles – 100% bonus

Koop Flying Blue Miles

De miles kun je kopen via de website van Flying Blue. Als je geen Flying Blue elite status hebt dan kun je maximaal 100.000 bonus miles ontvangen. Heb je wel een elite status, dan is het gemaximaliseerd op 300.000 bonus miles. Leden met een elite status kunnen ook een onbeperkt aantal miles kopen. De volledige voorwaarden van de Flying Blue promotie kun je vinden op de aankooppagina.

Dit zijn de statussen van Flying Blue (Bron: Flying Blue)

Koop je tijdens deze promotie bijvoorbeeld 100.000 miles, dan ontvang je er 200.000 in je account. Voor deze aankoop ben je dan €2.500 kwijt. Deze miles kun je bijvoorbeeld besteden aan een award ticket. Bij aankoop van een award ticket moet je nog wel een bedrag aan toeslagen betalen. Dit bedrag is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij, klasse en bestemming van het ticket. Sinds kort kun je ook First Class award tickets boeken bij diverse partners, en is er de mogelijkheid om award tickets met Etihad Airways te boeken.

KLM Flying Blue Promo Awards

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *