Koop Marriott Bonvoy punten met een bonus2 min leestijd

JW Marriott Maldives Resort & Spa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel heeft Marriott Bonvoy een promotie waarbij je punten kunt kopen met een bonus. Deze punten kun je besteden bij vele hotels wereldwijd, waaronder Marriott, Moxy en Residence Inn.

Koop Marriott Bonvoy en ontvang een bonus

De promotie van Marriott Bonvoy waarbij je bij aankoop een bonus ontvangt loopt tot 24 juli 2024. De bonus die je ontvangt is afhankelijk van je account. Zo zijn er leden die 35% of 40% bonus ontvangen, maar het kan ook zijn dat er een ander percentage aan je account gekoppeld is.

Tijdens deze promotie kun je bijvoorbeeld:

  • 150.000 Bonvoy punten kopen voor ongeveer 1.151 euro (1.250 USD) als je 50% bonus krijgt
  • 140.000 Bonvoy punten kopen voor ongeveer 1.151 euro (1.250 USD) als je 40% bonus krijgt
  • 135.000 Bonvoy punten kopen voor ongeveer 1.151 euro (1.250 USD) als je 35% bonus krijgt
Marriott Bonvoy 40% bonus

Per kalenderjaar kun je maximaal 100.000 punten kopen zonder bonus. Daarnaast kun je ook dit aantal punten per kalenderjaar overschrijven naar een ander lid.

Om de punten te kopen bij Bonvoy moet je minimaal 30 dagen lid zijn en een activiteit hebben in je account. Deze activiteit kan bijvoorbeeld een overnachting zijn, maar ook een overschrijving van punten van een ander loyaliteitsprogramma (zoals American Express Membership Rewards). Heb je geen activiteit in je account, dan kun je punten kopen na een jaar lid te zijn.

De punten kun je via deze link kopen. De aangekochte punten staan vaak binnen een paar uur in je account na het afronden van de transactie. Volgens de voorwaarden kan het echter zeven dagen duren voordat deze zijn bijgeschreven. De volledige voorwaarden van de promotie kun je vinden tijdens het aankoopproces.

De Marriott Bonvoy punten kun je bijvoorbeeld gebruiken om een gratis verblijf te boeken. Als je een elite status hebt binnen het programma, dan ontvang je de vijfde nacht gratis. Het is ook mogelijk om de Bonvoy punten over te schrijven naar andere partners zoals Flying Blue. Meer informatie over Bonvoy kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

Marriott Bonvoy

Afbeeldingen ©Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *