Koop Lufthansa Miles&More miles met 30% bonus2 min leestijd

Lufthansa start in 2023 met totale make-over van alle cabines in longhaul toestellen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lufthansa Miles&More heeft momenteel een promotie lopen waarbij je een mooie bonus van 30% kunt behalen bij het kopen van miles. Gisteren schreven we al over de nieuwe First en Business Class waarmee de Duitse maatschappij later dit jaar gaat vliegen.

Lufthansa Miles&More miles kopen met 30% bonus

Aangezien het niet vaak voorkomt dat Lufthansa miles verkoopt kan dit een mooie aangelegenheid zijn om je account wat aan te vullen. Miles&More zit in tegenstelling tot vele andere programma’s net wat anders in elkaar. Zo begon het programma vorig jaar pas met het verkopen van miles. Bij Miles&More koop je miles in bundels. Het is belangrijk om te weten dat het hier om award miles gaat en dus niet over miles die mee tellen voor het behalen van elitestatus. Tot en met 31 maart 2024 kun je deze bundels kopen die er als volgt uitzien.

  • Small: Hierbij krijg je 13.000 miles voor € 250,-. Zonder deze promotie is dit aantal 10.000 miles
  • Medium: Hierbij krijg je 65.000 miles voor € 1.000,-. Zonder deze promotie is dit aantal 50.000 miles
  • Large: Hierbij krijg je 130.000 miles voor € 1.750,-. Zonder deze promotie is dit aantal 100.000 miles

In tegenstelling tot de vorige promotie is de waarde van deze miles minder. Echter kan het nog steeds lonen en zeker in het geval je nog wat miles nodig hebt voor een awardticket. Miles aankopen doe je via deze link. Uiteraard dien je eerst in te loggen bij Miles&More.

Lufthansa Miles&More staat vooral bekend voor Lufthansa First Class awards. Wel moet je hier helaas nog flink wat bijkomende belastingen en toeslagen betalen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je miles in te zetten om een award te boeken met een Star Alliance partner zoals SWISS, Air Canada, ANA en Thai Airways.

Lufthansa, Miles&More, miles kopen
Lufthansa maakte gisteren bekend in mei met de nieuwe business class te gaan vliegen. (Foto: Lufthansa)

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *