Koop IHG punten en ontvang tijdelijk 75% bonus

IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG heeft momenteel een promotie waarbij je tot 75% extra punten krijgt als je minimaal 5.000 punten koopt tussen nu en 13 augustus 2021.

Tot en met 30 november 2021 is er ook een promotie waarbij je 4x punten krijgt bij IHG Avid hotels. Registratie voor die promotie is verplicht en alle info kun je in dit artikel vinden. Die promotie geldt wel alleen voor betaalde overnachtingen.

IHG punten 75% bonus

Koop IHG Rewards Club punten met 75% bonus

Tijdens deze promotie kun je maximaal 150.000 punten kopen. Met de 75% bonus ontvang je dan in totaal 262.500 IHG punten voor ongeveer €1.265 ($1.500). Deze punten kun je bijvoorbeeld besteden aan een gratis overnachting bij een van de vele aangesloten hotels.

Bij het aankopen van de punten kun je ook nog 2% cashback krijgen via Topcashback.com. Hiervoor ga je eerst naar Topcashback, ga vervolgens naar Points.com en klik op de link naar IHG Rewards Club. Je komt dan op de pagina waar je de punten met korting kunt kopen, waarna je dus ook nog 2% cashback ontvangt. Het aanmelden en gebruiken van deze website is gratis en je kunt het laten uitbetalen via bijvoorbeeld PayPal. Meer informatie over cashback programma’s kun je in dit artikel vinden.

Cashback IHG

 

Zo koop je de punten:

Als je deze punten wilt kopen tijdens deze promotie, dan kun je deze stappen volgen:

  • (Optioneel) Ga naar Topcashback om de cashback te ontvangen. Vervolgens kom je op de pagina waar je de IHG punten met bonus kunt kopen. Daarmee sla je de volgende stap over.
  • Ga naar deze pagina waar je de IHG punten kunt kopen 
  • Vul vervolgens je naam, IHG nummer, wachtwoord en e-mailadres in om in te loggen
  • Selecteer het aantal punten dat je wilt kopen. De hoogste bonus krijg je vanaf 7.000 stuks.
  • Vul je betalingsgegevens in
  • Controleer alle gegevens en ga akkoord met de voorwaarden.
  • Vervolgens worden de punten binnen 72 uur bijgeschreven in je account en kun je er gebruik van maken voor bijvoorbeeld een gratis overnachting

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *