Koop Iberia Avios en vlieg in Business Class voor €5162 min leestijd

Iberia Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt tot en met 30 juni Iberia Avios kopen waarbij je 50% extra punten ontvangt. Je komt al in aanmerking voor deze bonus als je 2.000 punten koopt, dus deze promotie kan ook van pas komen als je net een paar punten tekort komt. Deze punten kun je bijvoorbeeld besteden aan een award ticket naar Boston voor €516 inclusief toeslagen.

Veel landen hebben momenteel (in)reisbeperkingen en/of een aangepast reisadvies. Het is dus verstandig om hier kennis van te nemen voordat je een ticket boekt of punten koopt tijdens deze promotie. De laatste voorwaarden omtrent geboekte tickets en het Coronavirus kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Koop Iberia Avios en ontvang 50% bonus

Je kunt maximaal 200.000 Avios kopen tijdens deze promotie tegen een bedrag van €3.601. Daarbij krijg je dan 100.000 Avios cadeau waardoor je er na je aankoop dus 300.000 hebt. Hoe meer punten je in één keer koopt, hoe goedkoper de punten naar verhouding zijn. Je krijgt het beste tarief als je er tussen de 100.000 en 200.000 koopt.  De punten kosten dan 1,2 cent per stuk. De punten kun je aanschaffen op deze pagina.

Iberia koop Avios

Business Class naar de Verenigde Staten voor €516

Wil je graag een keer business class vliegen op een lange vlucht, dan kun je bijvoorbeeld een vlucht boeken tussen Madrid en Boston. Dit kost je 34.000 punten voor een enkele reis. Daarbovenop komt nog wel een bedrag aan toeslagen. Dit is ongeveer €108 voor een vlucht tussen Madrid en Boston. Voor dit aantal punten kun je ook reizen naar Chicago vanaf Madrid. Een eventuele extra vlucht tussen Amsterdam en Madrid kost een additioneel aantal punten. Dit is niet meegenomen in het voorbeeld. Je kunt bijvoorbeeld ook naar Madrid reizen met KLM of een andere luchtvaartmaatschappij.

Deze 34.000 punten krijg je door er 25.000 te kopen voor €477. Je krijgt dan een bonus van 12.500 punten en daardoor heb je dan 37.500 Avios. Daarbovenop komt nog het bedrag aan toeslagen, in dit geval €108. Het totaal bedrag is dan €585.

Je kunt dit echter ook voor €516 boeken, maar dan moet je minimaal 100.000 Avios kopen. Per Avios betaal je dan 1,2 cent. Je bent dan voor de 34.000 punten €408 kwijt en daar komt dan nog de €108 aan toeslagen bij. Het totaalbedrag voor je Business Class ticket naar de Verenigde Staten is dan €516.

Avios wisselen tussen Iberia en British Airways

Het is ook mogelijk om je Iberia (IB) Avios samen te voegen met British Airways Avios. Hierdoor is het dus mogelijk om nu de punten voor IB te kopen en vervolgens over te schrijven naar British AirwaysIn dit artikel kun je lezen hoe je deze punten kunt samenvoegen. Het aantal punten en toeslagen dat je kwijt bent voor een award ticket verschilt soms tussen deze twee partners, dus het kan lonen om dit even te controleren alvorens je gaat boeken.

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *