Koop Iberia Avios en ontvang tot 45% bonus

Iberia Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt tot en met 6 november Iberia Avios kopen waarbij je tot 45% extra punten ontvangt. Je komt al in aanmerking voor een als je 2.000 punten koopt, dus deze promotie kan ook van pas komen als je net een paar punten tekort komt. Deze punten kun je bijvoorbeeld besteden aan een award ticket.

Veel landen hebben momenteel (in)reisbeperkingen en/of een aangepast reisadvies. Het is dus verstandig om hier kennis van te nemen voordat je een ticket boekt of punten koopt tijdens deze promotie. De laatste voorwaarden omtrent geboekte tickets en het Coronavirus kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Koop Iberia Avios en ontvang tot 45% bonus

Je kunt maximaal 200.000 Avios kopen tijdens deze promotie tegen een bedrag van €3.601. Daarbij krijg je dan 100.000 Avios cadeau waardoor je er na je aankoop dus 300.000 hebt. De bonus is als volgt opgebouwd:

  • Vanaf 2.000 Avios krijg je 20% bonus
  • Vanaf 20.000 Avios krijg je 30% bonus
  • Vanaf 40.000 Avios krijg je 35% bonus
  • Vanaf 100.000 Avios krijg je 45% bonus

Je krijgt het beste tarief als je er tussen de 100.000 en 200.000 koopt. De punten kun je aanschaffen op deze pagina.

Iberia heeft ook geregeld een promotie waarbij je 50% bonus punten krijgt. Daarbij ontvang je dan vaak al dit percentage vanaf 2.000 punten, dus de huidige promotie is niet de beste variant. Het is niet duidelijk of en wanneer er een nieuwe promotie komt, maar het kan dus lonen om even te wachten als je de punten niet direct nodig hebt.

Avios wisselen tussen twee luchtvaartmaatschappijen

Het is ook mogelijk om je Iberia (IB) Avios samen te voegen met British Airways Avios. Hierdoor is het dus mogelijk om nu de punten voor IB te kopen en vervolgens over te schrijven naar British AirwaysIn dit artikel kun je lezen hoe je deze punten kunt samenvoegen. Het aantal punten en toeslagen dat je kwijt bent voor een award ticket verschilt soms tussen deze twee partners, dus het kan lonen om dit even te controleren alvorens je gaat boeken.

Iberia

Afbeeldingen ©Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *