Koop Etihad Guest miles met 60% bonus1 min leestijd

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu Etihad Guest miles kopen waarbij je 60% extra cadeau krijgt. Dit kan interessant zijn als je net een paar miles tekort komt voor een mooie upgrade of specifieke award vlucht. Deze promotie loopt tot en met 27 augustus 2021, dus wees er snel bij.

Koop Etihad Guest miles met 60% bonus

Koop je tijdens deze promotie 100.000 miles, dan ontvang je er dus 60.000 cadeau. Voor deze 160.000 miles betaal je ongeveer €1.672 ($2.000 USD). Je kunt als volgt de Etihad Guest miles kopen:

  1. Kies het aantal miles dat je wilt aanschaffen tijdens deze promotie,
  2. Log in met je Etihad Guest gegevens of maak een gratis Etihad Guest account aan,
  3. Vul je betaalgegevens in en ga akkoord met de voorwaarden.

Je kunt per kalenderjaar maximaal 100.000 miles kopen. Als je een Platinum elite status hebt is dit aantal verhoogd naar 150.000 miles. De gekochte miles staan vaak direct in je account, maar dit kan tot 72 uur duren. Het aanschaffen van de miles telt niet mee voor een eventuele elitestatus binnen het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. Alle voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de website van Etihad.

Etihad guest miles kopen bonus

Door te vliegen met Etihad of de één van de partnermaatschappijen, kun je miles en segmenten sparen. Het is ook mogelijk om miles te verdienen bij geselecteerde hotels, autoverhuurbedrijven of winkels. De vluchten leveren miles en segmenten op. Met die miles en segmenten kun je een elite status verdienen, waar weer bepaalde privileges aan gekoppeld zijn.

Conclusie

Het komt niet vaak voor dat Etihad miles aanbiedt met 60% bonus. In het verleden bood Etihad deze promoties wel aan, maar was het percentage bonusmiles vaak maar 20%. Zeker als je een goede besteding van Etihad Guest miles in gedachten hebt, is dit dus een mooie gelegenheid om ze aan te schaffen.

Beeldmateriaal: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *