Koop Etihad Guest Miles met 20% Bonus1 min leestijd

Etihad Guest leden sparen meer Miles via Booking.com

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Frequent flyer programma’s bieden periodiek promoties aan waarbij je bij aankoop van een bepaald aantal miles een bonus kunt verdienen. Dit kan zeker interessant zijn als je net wat miles tekort komt een vlucht of upgrade die je wil boeken. Etihad Guest heeft momenteel een promotie waar je ook zo’n bonus kunt verdienen bij aankoop van miles. Je krijgt bij deze promotie namelijk tijdelijk 20% extra miles. In dit artikel lees je hoe de actie werkt.

20% bonus

Het aanschaffen van miles met een bonus kan interessant zijn. Je kunt er namelijk flink mee besparen. 20% is echter niet heel veel. Zo gaf Flying Blue recentelijk nog een bonus tot 75%. Elke extra is natuurlijk meegenomen, dus profiteer ervan als je nu miles aan wil schaffen bij Etihad Guest.

Als je gebruik wil maken van deze promotie dan dien je hier in te loggen met je Etihad Guest account. Heb je deze nog niet? Maak dan gratis een account aan. Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal 5.000 miles kopen. Het maximum aantal aan te schaffen miles is 60.000. De aanschaf van de miles moet uiterlijk 31 augustus 2019 voltooid zijn. Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan krijg je 20% bonus miles.

The Residence cabine van Etihad (Bron: Etihad Airways)

Etihad Guest

Door te vliegen met Etihad, of de 20+ aangesloten maatschappijen, kun je miles en segmenten sparen. Het is ook mogelijk om miles te verdienen bij geselecteerde hotels, autoverhuurbedrijven en winkels. De vluchten leveren miles en segmenten op. Daarmee kun je een status verdienen. Aan elke status zijn bepaalde privileges gekoppeld. De miles die je aanschaft met deze promotie tellen niet mee voor je status. Dit is ook gebruikelijk bij het aanschaffen van miles bij andere airlines.

Reacties

  1. Bijzonderetickets.nl zegt

    Ik lees: “20% is echter niet heel veel. Zo gaf Flying Blue recentelijk nog een bonus tot 75%”. Het lijkt dus net alsof Etihad een matige actie heeft en Flying Blue destijds een geweldige actie had.

    Met deze actie kost een Etihad Guest mile € 0,015 per mile. De waarde is € 0,011 per mile. Een Flying Blue mile met 75% bonus moest destijds € 0,014 per mile kosten. Waarde eveneens € 0,011 per mile.

    Kortom: Flying Blue is normaal gewoon erg duur met het verkopen van miles (€ 0,025 per mile) in vergelijking met Etihad ( € 0,018 per mile). Dan is het toch logisch dat er minder bonus wordt weggegeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *