Koop Avios bij British Airways met 50% bonus

British Airways Executive Club

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft momenteel een promotie lopen waarbij je een bonus tot 50% krijgt op de aankoop van Avios.

Koop British Airways Avios met 50% bonus

T/m zondag 4 juli krijg je bij British Airways een bonus van 50% op je aankoop van Avios. Aangezien de Executive Club een interessant programma is voor Oneworld first- en business class awards, loont het om hier eens verder naar te kijken.

Avios, British Airways

Een bonus van slechts 50% is niet veel vergeleken met wat andere loyalty programma’s aanbieden. Het is echter wel zo dat je bij de Executive Club meerdere accounts kunt beheren en vervolgens je gekochte Avios via het household account naar één account kunt overboeken. Normaliter kun je per kalenderjaar een maximum van 100.000 Avios kopen bij de Executive Club. Gedurende deze promotie heeft British Airways dit aantal echter verhoogd tot 200.000 Avios.

Nu is het wel zo dat de hoogte van je bonus gek genoeg samenhangt met het land waarin je woont en de valuta waarin je betaalt. Als ik vervolgens kijk naar mijn account, krijg ik de volgende prijs te zien bij aankoop van in totaal 300.000 Avios.

Avios, British Airways

Zoals ik al eerder aangaf, is de Executive Club van British Airways een interessant programma om mooie first- en business class awards mee te boeken. Vooral middel- en korte afstandsvluchten zijn interessant. Zo maakte ik zelf een paar jaar geleden een vlucht met Japan Airlines in business class van Tokyo-Narita naar Manila. Iets waar je bij andere loyalty programma’s een stuk duurder uit bent.

sky suite II, Japan airlines, business class, boeing 767
Bij de Executive Club kun je mooie business class awards boeken voor weinig Avios. (foto: eigen werk)

Dit is dus een mooie kans om je Executive Club account aan te vullen. Zelf heb ik ook nog een aantal Avios staan op mijn Iberia account en deze kan ik vervolgens gratis overzetten naar British Airways.

Conclusie

British Airways biedt t/m 4 juli een bonus aan op de aankoop van Avios. In dit geval dus een bonus van 50%. Als je het maximale uit deze promotie haalt kun je 300.000 Avios aankopen voor € 3.601,-

Uitgelichte afbeelding: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *