KLM’s vierde B787-10 toestel geland | PH-BKF | Sneeuwklokje1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM’s vierde B787-10 Dreamliner is gisterochtend geland op Amsterdam Schiphol. Dit toestel heeft PH-BKF als registratie en draagt de naam Sneeuwklokje. In het toestel staan 38 World Business Class stoelen, 36 Economy Comfort stoelen en 270 Economy class stoelen. Met de komst van dit vierde B787-10 toestel heeft KLM momenteel zeventien B787 Dreamliner toestellen in haar vloot.

Volgens Flightradar zal dit toestel voor het eerst een commerciële vlucht maken op 23 december naar Nairobi. Het vluchtnummer van deze vlucht is KL565. Uiteraard kan dit nog wijzigen.

Vierde KLM B787-10 Dreamliner geland

Het toestel komt uit Charleston in de Verenigde Staten en had zeven uur en tien minuten nodig om de oversteek te maken naar Nederland. De B787-10 Dreamliners van KLM vliegen naar diverse bestemmingen, waaronder Dubai en Dar es Salaam. Je kunt de vluchten van dit nieuwste toestel volgen via bijvoorbeeld Flightradar.

Dit toestel is voorzien van de nieuwste KLM business class en staat in een 1-2-1 opstelling. Daardoor heeft iedere passagier direct toegang tot het gangpad. Deze World Business Class stoelen lijken op die in de kleinere B787-9, maar zijn op een aantal punten aangepast. Het is ook mogelijk om virtueel door dit type toestel te lopen. Een InsideLook van het eerste B787-10 toestel, de PH-BKA, kun je hier vinden op InsideFlyer.

B787-10 stoel KLM
B787-10 business class stoel KLM

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *