KLM Werelddeal Weken 2015

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ze zijn er weer: de KLM Werelddeal Weken! Twee keer per jaar gooit de KLM veel bestemmingen in de aanbieding. Deze keer zijn ruim honderd bestemmingen in prijs verlaagd en de deals gelden alleen voor Economy. Je verdient op alle werelddeal-fares 25% Flying Blue miles. Voor deze actie geldt wel een beperkte beschikbaarheid, dus wacht niet te lang met boeken als je een vlucht in gedachten hebt. Alle bestemmingen en (vanaf)prijzen zijn te vinden op werelddealweken.klm.com (klik).

De Beste Deals

De beste deals volgens ons zijn, onderverdeeld per continent:

Europa: Istanbul €149, Athene €169, Moskou €229, St. Petersburg €189
Verre Oosten: Bangkok €546, Beijing €548, Jakarta/Kuala Lumpur €598,
Midden-Oosten: Dubai €399, Doha €499
Noord-Amerika: New York €529, Toronto €547, Washington €599, San Fransisco €699, Calgary €648
Latijns-Amerika: Mexico-Stad €799
Afrika: Kigali €593, Nairobi €499

Bovenstaande prijzen zijn vanaf-prijzen. Per continent gelden verschillende voorwaarden die je op de site van KLM kunt vinden. Kijk hier altijd even naar!

icoon_verlaagd_tarief-768x382

Blijf vergelijken!

Ook al zitten er goede aanbiedingen tussen, het zijn niet per se de goedkoopste vluchten. Blijf daarom goed vergelijken bij andere airlines. Er zijn maatschappijen die zelf hun eigen acties hebben of de WDW-prijzen van KLM gaan matchen de komende dagen.

Bekijk ook zeker de prijzen vanaf Antwerpen (ZWE), Brussels (ZYR/BRU) of Düsseldorf (DUS) als je in het zuiden woont. Vertrekken vanaf die luchthavens of treinstations (met de Thalys of de KLM bus (klik)) kan nog goedkoper zijn.

Reacties

  1. Reda zegt

    Inderdaad,

    Blijf altijd vergelijken. Ik wou in april naar Londen met KLM en na lang vergelijken bleek dat British Airways goedkoper wa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *