Hyatt Gold Passport Status Challenge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Verblijf je vaak bij Hyatt hotels? Misschien is deze ‘fast-track’ naar status met Hyatt Gold Passport iets voor jou!
 

Gold Passport is het loyaliteitsprogramma van Hyatt (o.a. Hyatt, Park Hyatt, Grand Hyatt, Andaz) en zij bieden tot 31 mei de mogelijkheid om snel Platinum (mid-tier) of Diamond (top-tier) status te behalen. Onze Hyatt Gold Passport handleiding kan je hier (klik) vinden.

Wat moet je doen?

 • Je moet je voor 31 mei registreren bij een ‘salesmanager’ via het Hyatt Gold Passport call-center en je toekomstige verblijven melden
 • Om Platinum lid te worden moet je binnen twee maanden 6 nachten met Hyatt verblijven (normaal 15 nachten)
 • Om Diamond lid te worden moet je binnen twee maanden 12 nachten met Hyatt verblijven (normaal 50 nachten)
 • De op deze manier behaalde status is geldig tot februari 2016

Voordelen tijdens de challenge

 • Na je eerste 6 nachten verdien je 1000 bonus punten
 • Tijdens de challenge word je beschouwd als Platinum lid, dus krijg je 15% bonus punten, gratis internet, etc.

Conclusie

De challenge is gratis, en dus doet het geen pijn om mee te doen als je al wat nachten bij de Hyatt hebt geboekt. Het is op deze manier veel gemakkelijker om status te behalen, en als je net een nachtje of meer te kort ben kan je altijd een nachtje voor weinig slapen in het Hyatt Place Schiphol.

Een woord van waarschuwing: bij de meeste ketens die matches of challenges toestaan, is dat slecht éénmalig toegestaan, dus check even of je dit jaar de voordelen van status maximaal kunt gebruiken.

Denk jij dat je van deze status challenge gebruik gaat maken?

hyattgoldpassport

Reacties

 1. gj zegt

  Bruno,
  Ik heb dit nieuws op een paar engelstalige FF blogs gezien, waarbij me opvalt dat jij op twee punten afwijkt. Jij hebt het over een status challenge periode van 3 maanden, volgens de anderen is dat 60 dagen. Jij schrijft dat je na 6 nachten 1000 punten krijgt, bij anderen begrijp ik dat je voor de eerste 6 nachten 1000 punten per nacht extra krijgt. Graag even verifieren dus!

  En een tip: deze challenge kun je ook aanvragen per e-mail via goldpassport@hyatt.com.

   • gj zegt

    Bruno, dank voor je reactie. Over die 1000 punten per nacht/6 nachten had ik bij One Mile at a Time ook gezien, elders staat dat zoals ik het noemde. Anyway, maakt niet heel veel meer uit… want het plaatje is sowieso anders.

    Zoals je in social media kunt zien is er veel gedoe over deze promotie. Het blijkt uiteindelijk totale nonsens, want het is geen open promotie maar targeted. Alleen als een individueel hotel (de salesmanager) je aanmeldt voor deze actie bij Hyatt Gold Passport wordt je toegelaten tot de challenge. Inmiddels bevestigd door Hyatt aan View from the Wing, zie http://viewfromthewing.boardingarea.com/2015/01/15/truth-behind-hyatts-new-diamond-status-challenge-offer/
    Ik heb zelf een paar keer naar Hyatt Gold US gebeld, en krijg exact hetzelfde nieuws.

    Dus als je deze promo wilt…: bel een salesmanager van een Hyatt met een goed verhaal over je status bij andere programma’s, de hoeveelheid stays die je bij dit Hyatt gaat doen (het helpt vast als je ook echt iets geboekt hebt) en vraag of hij/zij je gegevens in het interne Hyatt systeem wil opvoeren voor deze challenge! Ik heb dit gedaan, krijg nog terugkoppeling van de betreffende salesmanager, en zal jullie op de hoogte houden.

    Het zou goed zijn als je je artikel dus aanpast!

    • Bruno zegt

     Wat vervelend om te horen! Ik hoop dat het voor je lukt! Echt raar, heb één contact die het heel makkelijk gedaan kreeg en een paar andere die ook moeite hadden. Ik heb nog geen tijd gehad om het artikel te updaten, maar dat ga ik nu doen!

     Dank je voor je comment 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *