KLM Website toont type WBC stoel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hoewel KLM al vergevorderd is met de modificatie van de vloot met de nieuwe World Business Class stoel – twee vliegtuigtypes zijn al volledig omgebouwd – is het voor de meeste reizigers  die zich er niet in verdiepen moeilijk te weten welk type WBC stoel zij op hun volgende vlucht krijgen. Om hier meer duidelijkheid over te verschaffen toont KLM voortaan in het boekingsproces al of het vliegtuig is uitgerust met de nieuwe, full-flat World Business Class stoel; de originele versie van de 747 en de allernieuwste van de 787.

Online Label

Tijdens het boekingsproces kan je, vóór definitieve betaling, al een stoel selecteren. Op deze seatmap staat in de linker onderhoek of het vliegtuig van je vlucht als is uitgerust met het nieuwe type WBC stoel.

KLM772newwbc
KLM B777-200ER met nieuwe WBC

 

KLMa333nowbc
KLM A330-300 zonder nieuwe WBC

In principe is het erg eenvoudig voor KLM om dit te doen. De 787, 772 en 747 vloot hebben gegarandeerd allemaal de nieuwe WBC. De A330-200 en -300 vloot niet. Het meest nuttig zou deze informatie zijn voor vluchten met een B777-300ER. Hiervan zijn er, op dit moment, maar een paar uitgerust met de nieuwe WBC. Het lijkt erop dat de website hier onderscheid in maakt; afhankelijk welke specifieke kist er ingepland staat laat het wel of geen nieuwe Business Class zien.

KLM WBC type
KLM 777-300ER zonder nieuwe WBC

 

KLM type wbc
KLM 777-300ER met nieuwe WBC

Conclusie

Hoewel sommige reizigers ongeacht aan de seatmap konden aflezen of de oude of nieuwe WBC aan boord zou zijn, is deze notificatie voor alle passagiers erg duidelijk. Natuurlijk kan de planning wijzigen en kan het vliegtuig gewisseld worden, zeker als je ver voor vertrek boekt. Toch is het een klantvriendelijke toevoeging van KLM om verwachtingen te managen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *