KLM voorziet helft van Boeing 777-300ER vloot van nieuwe cabines2 min leestijd

KLM Premium Comfort cabine

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft nu 50% van de Boeing 777-300ER vloot voorzien van de nieuwe Premium Comfort en World Business Class cabines. Er vliegen nu acht toestellen op de routes van de luchtvaartmaatschappij met de nieuwe cabines aan boord.

KLM voorziet alle Boeing 777-300ER van nieuwe cabines

De Boeing 777-300ER toestellen in de vloot van KLM worden voorzien van een nieuwe World Business Class cabine. De stoelen in deze cabine komen in een 1-2-1 opstelling te staan waardoor iedere passagier direct toegang heeft tot het gangpad. De nieuwe stoelen zijn ook voorzien van een deur voor extra privacy. In totaal staan er 35 stoelen in de nieuwe cabine.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Naast de nieuwe World Business Class krijgen deze toestellen ook de Premium Comfort cabine aan boord. Dit is het Premium Economy product van KLM. In deze cabine hebben passagiers meer ruimte en comfort ten opzichte van passagiers in Economy Class.

De stoelen in de Premium Comfort cabine kunnen verder naar achteren versteld worden, zijn ruimer en voorzien van een voetsteun. Ook kunnen deze passagiers kiezen uit een grotere drankselectie en krijgen zij een luxer menu aan boord. Er is ook een amenity kit beschikbaar voor Premium Comfort passagiers, maar deze is minder uitgebreid dan in World Business Class.

Een review van een vlucht in de Premium Comfort cabine kun je hier lezen op InsideFlyer.

Acht KLM B777-300ER toestellen omgebouwd

Het achtste toestel waar de nieuwe producten aan boord beschikbaar zijn is het toestel met registratie PH-BVG.

De luchtvaartmaatschappij heeft nu 50% van de Boeing 777-300ER vloot voorzien van de nieuwe World Business Class en Premium Comfort cabines:

KLM zal nu de overige acht Boeing 777-300ER toestellen voorzien van de nieuwe cabines. Na afronding van dit type toestel is de kleinere Boeing 777-200ER aan de beurt voor de upgrade. De Airbus A330 toestellen in de vloot krijgen de nieuwe cabines niet aan boord. De World Business Class blijft in dit type toestel in een 2-2-2 opstelling staan. Ook Premium Economy is niet beschikbaar in de A330-200 en A330-300 toestellen.

KLM champagne aan boord voor World Business class B777-300ER

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *