KLM vliegt naar 155 bestemmingen in zomerdienstregeling 20242 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM vliegt deze zomerdienstregeling naar 92 Europese en 63 intercontinentale bestemmingen. In vergelijking met de zomerdienstregeling van 2023 groeit het aantal stoelen met ongeveer zeven procent, maar toen waren er 165 bestemmingen bereikbaar tegenover 155 dit jaar.

KLM Zomerdienstregeling 2024

De zomerdienstregeling gaat van start op zondag 31 maart 2024 en loopt tot en met 26 oktober 2024.

KLM vliegt deze zomer vaker naar Jakarta in combinatie met Kuala Lumpur, alsmede naar Denpasar in combinatie met Singapore. Tevens zijn de directe vluchten naar Osaka hervat en is er een dagelijkse vlucht naar Tokyo. Naar Taipei, Hong Kong, Montreal, Toronto en Los Angeles zet de luchtvaartmaatschappij ook extra vluchten in.

De capaciteit naar Noord-Amerika zit momenteel boven het niveau van vijf jaar geleden. Voor deze bestemmingen werkt KLM samen met Air France, Delta Air Lines en Virgin Atlantic.

Vanaf 1 april 2024 hervat de luchtvaartmaatschappij ook de vluchten naar Tel Aviv in Israel. Tot tenminste 19 mei 2024 wordt de vlucht uitgevoerd met een tussenstop op Larnaca. Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 737 in. KLM laat weten de veiligheidssituatie in Israël nauwlettend in de gaten te houden.

Naar veel intercontinentale bestemmingen is de Premium Comfort cabine ook beschikbaar. Inmiddels is meer dan de helft van de Boeing 777-300ER toestellen ook voorzien van de nieuwste World Business Class.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Europese bestemmingen

In Europa zijn er deze zomer ook meer vluchten. Zo komen er in Scandinavië dagelijkse KLM vluchten bij naar (Denemarken) en een naar Stavanger (Noorwegen). In het Verenigd Koninkrijk zijn er meer vluchten naar Edinburgh, Newcastle, Glasgow en Southampton.

In de zomer blijft de luchtvaartmaatschappij ook naar Marseille vliegen en komt er een dagelijkse vlucht naar Nice bij. Naar de Poolse bestemmingen Krakow, Gdansk en Wroclaw zijn er ook additionele vluchten beschikbaar. Naar Bologna, Florence, Genua en Praag kun je ook vaker vliegen.

Met ingang van de zomerdienstregeling stopt KLM met de vluchten naar Dresden, Graz en Sandefjord Airport Torp.

Nieuwste KLM Embraer 195-E2 is onderweg naar Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *