KLM vliegt in de winter dagelijks naar Suriname1 min leestijd

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM gaat aankomende winterdienstregeling dagelijks vliegen tussen Nederland en Suriname. Op dit moment vliegt KLM vijf keer per week tussen Amsterdam Airport Schiphol en Paramaribo.

KLM vliegt dagelijks naar Suriname

Vanaf 27 oktober 2024 vliegt KLM elke dag tussen Amsterdam Airport Schiphol en Paramaribo. Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 777-200ER of B777-300ER in volgens deze dienstregeling:

  • KL713 vertrekt om 08.15 uur uit Amsterdam (AMS) en komt om 13.35 uur lokale tijd aan in Paramaribo (PBM)
  • KL714 vertrekt om 16.45 uur lokale tijd uit Paramaribo en komt de volgende dag om 05.30 uur aan in Amsterdam

Naar Paramaribo kunnen reizigers van KLM kiezen uit een stoel in World Business Class, Premium Comfort of Economy Class. In bijna alle Boeing 777-300ER toestellen zijn nu de nieuwe cabines geïnstalleerd. World Business Class passagiers hebben in deze toestellen direct toegang tot het gangpad.

KLM Premium Comfort cabine klm dagelijks naar Suriname

KLM is ook begonnen met het inbouwen van de Premium Comfort en nieuwe World Business Class in de kleinere Boeing 777-200ER toestellen. De luchtvaartmaatschappij verwacht de ombouw dit jaar af te ronden.

Naast KLM is ook Surinam Airways (SLM) actief met directe vluchten tussen Amsterdam Airport Schiphol en Paramaribo. Op dit moment huurt SLM hiervoor een Airbus A330-200 in van Privilege Style. In dit toestel is een Economy en Business Class cabine te vinden.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *