KLM verkoopt nu ook tickets tussen Kuala Lumpur en Manilla1 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM start vandaag met het verkopen van tickets op eigen vluchten tussen Kuala Lumpur en Manilla. De luchtvaartmaatschappij heeft nu fifth freedom rights op deze route.

KLM verkoopt tickets tussen Kuala Lumpur & Manilla

KLM vliegt vijf keer per week van Amsterdam naar Manilla via Kuala Lumpur. Passagiers kunnen nu voor beide delen van de vlucht aparte tickets boeken. Het blijft ook mogelijk om een ticket te kopen voor beide vluchten samen.

De luchtvaartmaatschappij vliegt vijf keer per week naar Manilla. Deze vlucht maakt een korte tussenstop in Kuala Lumpur. De vluchten worden uitgevoerd volgens dit schema:

  • KL805 vertrekt om 15.10 uur lokale tijd uit Kuala Lumpur (KUL) en komt om 18.45 uur lokale tijd aan in Manilla (MNL)
  • KL806 vertrekt om 20.05 uur lokale tijd uit Manilla en komt om 23.40 uur lokale tijd aan in Kuala Lumpur

KLM verkoopt nu ook tickets tussen Kuala Lumpur en Manilla

Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 787-9 Dreamliner in. In dit toestel is plaats voor 30 passagiers in World Business Class. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling. Ook is er plaats voor 21 passagiers in de nieuwe Premium Comfort cabine. Deze stoelen staan in een 2-3-2 opstelling. In Economy Class is plaats voor 224 passagiers. Deze passagiers kunnen kiezen uit een stoel die in een 3-3-3 opstelling staat. In deze cabine zijn er ook een aantal stoelen gereserveerd voor Economy Comfort.

KLM heeft ook nog andere routes die niet starten vanaf Amsterdam en waar het mogelijk is om tickets voor te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld reizen met de luchtvaartmaatschappij tussen Singapore en Denpasar. Op deze vluchten kun je ook XP en Flying Blue miles verzamelen.

KLM Premium Comfort / Premium Economy ©KLM

Afbeeldingen ©KLM, GreatCircleMapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *