KLM vaker naar New York, Miami wordt seasonal1 min leestijd

KLM 787 dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM gaat met ingang van de zomerdienstregeling eind maart 2018 vaker naar New York JFK vliegen. Op alle dagen behalve zaterdag komt er een vlucht per Boeing 787-9 bij. KL645 vertrekt vanuit Amsterdam om 14:30 met aankomst op JFK om 16:30. Terug gaat de Dreamliner om 18:30 met aankomst de volgende dag om 07:50 op Schiphol. KLM biedt in samenwerking met Delta Airlines straks 5 dagelijkse vluchten aan naar de Big Apple; waarvan er twee door de Amerikaanse maatschappij worden uitgevoerd. De Delta vlucht naar Newark komt in de zomerdienstregeling hiermee te vervallen.

Miami

KLM zal Miami vanaf komend jaar niet meer in de zomer aanvliegen. De stad in Florida wordt een seasonal bestemming. Reizigers kunnen gedurende de zomerdienstregeling wel kiezen voor de nieuwe Delta vlucht naar Orlando.

Delta 767
Samen met partner Delta verstevigd KLM de routes naar de VS. Delta kondigde onlangs ook een vlucht naar Los Angeles aan.

Minneapolis

Naast de drie dagelijkse vluchten van Delta Airlines naar Minneapolis gaat KLM ook vliegen naar de partner hub. Van 27 maart tot 19 mei zal er op dinsdag, donderdag en zaterdag worden gevlogen. Van 21 mei tot 1 juli komen daar de maandag en woensdag bij voor een totaal van 5 wekelijkse vluchten. Van 3 juli tot 25 oktober vervalt de vlucht op maandag weer.

Het vluchtschema is:

KL655 AMS 09:40 MSP 11:25
KL656 MSP 15:00 AMS 06:00 +1

Caribbean

De komende maanden zijn er ook wijzigingen in de vluchten naar de Antillen. Vanaf 15 november tot het einde van de winterdienstregeling gaat KLM op woensdag een extra vlucht uitvoeren naar Curacao met een Airbus A330-200. Vanaf medio-december tot eind februari komen daar nog twee wekelijkse vluchten bij.

Vanaf eind deze maand gaat KLM op dinsdag ook een gecombineerde vlucht naar Bonaire en Aruba vliegen. Wegens operationele redenen zijn deze vluchten 3 uur eerder ingepland dan de bestaande vluchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *