KLM vaker naar Berlijn, Gothenburg en Birmingham

KLM Cityhopper

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ingang van 16 februari verhoogt KLM de frequentie naar Berlijn Tegel, Gothenburg en Birmingham. Deze extra vluchten van KLM Cityhopper worden tot 24 maart uitgevoerd. Berlijn krijgt een extra vlucht op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Deze vluchten worden uitgevoerd met een Embraer 175 of 190. Het vluchtschema verschilt per dag. Hiermee komt het totaal aantal wekelijkse vluchten naar de Duitse hoofdstad op 40.

Naar Gothenburg, Zweden komt een extra dagelijkse vlucht, behalve op zaterdag, uitgevoerd door een E190. Deze vertrekt uit Amsterdam om 14:15u met aankomst om 15:40u. Terug vertrekt de vlucht een half uur later met aankomst om 17:45 op Schiphol. Dit brengt het aantal wekelijkse vluchten op 41.

Birmingham krijgt een extra vlucht op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Ook hier wordt met een Embraer 190 gevlogen. Het is een avondvlucht met vertrek in Amsterdam om 19:20u en aankomst om 19:35u. De retourvlucht vertrekt om 20:10u met aankomst om 22:20u. Wekelijks zijn er straks 33 vluchten.

klm cityhopper embraer 175 e175

Reacties

  1. Bart zegt

    Top, ik hoop dat ze een avond vlucht tussen Amsterdam en Berlijn van rond 20:00 uur ’s avonds op de planning zetten. Deze is de afgelopen jaren in de zomer altijd al beschikbaar, maar wordt dan in het winter seizoen geschrapt. Ideaal voor als je niet voor de baas vliegt, maar juist privé buiten werktijd om nog even een vlucht wil pakken.

    Overigens denk ik dat er met het wegvallen van Air Berlin hier in Berlijn toch ook wat extra marktaandeel te halen moet zijn… Overstappen moet je gemiddeld toch als je ver weg wilt vliegen, of het nou in Frankfurt, Parijs, Amsterdam of Londen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *