KLM komt met eerste Augmented Reality reiskanaal: Tune into your Travel1 min leestijd

KLM Tune into your Travel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Tune into your Travel Augmented Reality (AR) applicatie van KLM laat je het wachten minder erg worden. Niets is vervelender dan uren op het vliegveld wachten. Augmented Reality betekent ook wel ‘toegevoegde realiteit’. Je ziet dus het beeld van je camera waarbij er iets is toegevoegd op de voorgrond. In dit geval zijn dat reislandschappen en poppetjes.

Tune into your travel

KLM Tune into your Travel

De Tune into your Travel applicatie kun je gebruiken door de Facebookcamera op je mobiele telefoon te gebruiken. Middels Augmented Reality (AR) kun je reislandschappen en diverse poppetjes volgen. Deze bewegen op de ritme van muziek. Wil je gebruik maken van een gezichtsfilter, dan kan dit via de camera op de voorkant van je telefoon. Door fysieke bewegingen te maken kunnen deze tot leven gebracht worden.

De AR-applicatie is op twee manieren te vinden. De eerste optie is om naar KLM te gaan op Facebook Messenger. In het menu onder ‘fun stuff’ kun je vervolgens deze applicatie openen. Een andere optie is om het via deze link uit te proberen op een telefoon of tablet.

Hieronder kun je een kort filmpje bekijken omtrent deze nieuwe AR-applicatie:

AR KLM handbagage check

KLM heeft onlangs ook nog een andere AR-applicatie gemaakt om je handbagage te checken. Middels die app kun je jouw handbagage scannen, waarbij er direct aangeven wordt of dit voldoet aan de eisen die gesteld zijn. Op die manier sta je niet voor vervelende verrassingen als je op Schiphol staat. Ook deze app is beschikbaar via Facebook messenger. Je kunt ook via de KLM app de afmetingen van jouw bagage checken. Alle informatie over deze app kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

KLM voegt de Augmented Reality handbagagecheck aan nog een app toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *