KLM mag tijdelijk geen passagiers meenemen naar Hangzhou1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM mag van de Civil Aviation Admininistration of China (CAAC) tijdelijk geen passagiers meenemen op vluchten naar Hangzhou. Deze maatregel stelt de CAAC in als er minimaal één passagiers met Covid-19 aan boord van een vlucht zat.

KLM mag geen passagiers meenemen naar Hangzhou

De ingestelde maatregel heeft als gevolg dat KLM op de vlucht tussen Amsterdam en Hangzhou geen passagiers mee mag nemen voor twee weken. Hierdoor mogen er op 14, 21 en 28 januari 2022 geen passagiers mee op vlucht KL831.

De luchtvaartmaatschappij neemt wel passagiers mee op de retourvlucht naar Amsterdam. Reizigers met een ticket zullen persoonlijk benaderd worden door de luchtvaartmaatschappij.

De luchtvaartmaatschappij heeft de route naar Hangzhou hervat op 27 augustus 2020, na een korte onderbreking door het Coronavirus. Alle vluchten van de luchtvaartmaatschappij van en naar China maken een tussenstop in Seoul. Passagiers zullen aan boord blijven tijdens de tussenstop op Incheon International Airport (ICN).

Andere luchtvaartmaatschappijen ook niet met passagiers naar China

KLM is niet de enige luchtvaartmaatschappij die tijdelijk geen passagiers mee mag nemen. Naast de Nederlandse luchtvaartmaatschappij mag ook Xiamen Airlines naar Xiamen geen passagiers meenemen in de komende periode. Hetzelfde geldt voor China Southern Airlines naar Guangzhou vanaf Schiphol.

Alle overige KLM vluchten tussen Amsterdam en China zullen volgens schema uitgevoerd worden.  Vanaf eind vorig jaar vliegt KLM in het huidige schema naar Hangzhou en Shanghai;

Dag Vluchtnummer Vertrektijd Aankomsttijd
Amsterdam – Shanghai Dinsdag KL857 20:20 16:45 (+1)
Shanghai – Amsterdam Woensdag KL858 20:20 03:50 (+1)
Amsterdam – Hangzhou* Donderdag & Zondag KL831 20:35 17:05 (+1)
Hangzhou – Amsterdam Maandag & Vrijdag KL832 21:55 05:45 (+1)

Neus van de Boeing 777-300 van KLM (Bron: KLM)

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *