KLM stopt met verkoop KLM Holidays bij partners2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met een KLM Holidays pakketreis kun je zelf een KLM vlucht, hotel en/of auto samenstellen. De luchtvaartmaatschappij stopt tijdelijk met de verkoop van KLM Holidays pakketreizen bij partners. Het blijft wel mogelijk om zelf een KLM Holidays reis aan te schaffen via de website van de luchtvaartmaatschappij.

Niet meer te koop bij partners

Vanaf 1 juli 2023 is het niet meer mogelijk om de reizen via partners te kopen. KLM geeft aan dat zij van partners de feedback kreeg dat de tool voor de pakketreizen niet voldoende aansluit bij de behoefte van de markt. Veranderingen aan de tool zijn niet op korte termijn te realiseren, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Pakketreizen die geboekt zijn voor vertrek na 1 juli 2023 blijft de reis en service in stand. De luchtvaartmaatschappij heeft de ambitie om op lange termijn weer de indirecte verkoop te herstarten.

Bespaar tot 150 euro bij KLM Holidays

Wil je zelf een KLM Holidays pakketreis aanschaffen, dan kun je tot 150 euro besparen met Air Miles of ING Rentepunten. Bij Air Miles heb je de mogelijkheid om een voucher aan te schaffen die zes maanden geldig is. Je kunt maximaal één voucher per boeking gebruiken.

KLM Holidays Air Miles

Je kunt bij Air Miles kiezen uit verschillende vouchers:

  • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

In de ING Rentepunten winkel kun je maximaal één voucher aan te schaffen met een waarde van €50.  Je kunt deze vouchers aanschaffen via de website van ING Rentepunten tegen inlevering van 2.000 punten.

Ook van de ING Rentepunten voucher kun je er maximaal één gebruiken per boeking. Het is mogelijk om deze te gebruiken voor een Deal tot 11 maanden van tevoren en de vouchercode is 6 maanden geldig na uitgiftedatum. Alle voorwaarden vind je in de ING winkel.

KLM Voorjaarsdeals / Paspoort nieuw

Afbeeldingen ©KLM/Airmiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *