Tot €150,- korting bij KLM Holidays2 min leestijd

KLM Package Deal ©KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om tot €150,- te besparen op een KLM Holidays pakketreis. Je kunt met deze deal zelf je KLM vlucht, hotel en/of auto uitkiezen. De korting is niet geldig voor losse KLM vliegtickets.

Bespaar €150,- bij KLM Holidays

Je kunt tot en met 18 oktober €75 of €150 besparen als je een pakketreis boekt. Boek je een KLM Holiday van minstens €600, dan ontvang je €75 korting met de kortingscode HOLIDAYS75. Vanaf €1.000 ontvang je een korting van €150,- met de kortingscode HOLIDAYS150. De korting is geldig voor alle bestemmingen, mits de vluchten uitgevoerd worden door KLM, Air France of Delta Air Lines. De korting geldt niet in combinatie met vluchten van Transavia.

KLM Dream Deals

Korting met Air Miles & ING Rentepunten

Bij Air Miles is het mogelijk om een voucher te kopen met je gespaarde punten. Deze voucher is te verzilveren tot zes maanden geldig na het moment van aanschaffen. Deze voucher is geldig voor reizen tot 11 maanden na het boeken. Je kunt maximaal één voucher gebruiken per boeking, het is dus verstandig om van te voren te bekijken welke optie het meest voordelig is.

Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

  • €25,- korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
  • €50,- korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
  • €75,- korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
  • €100,- korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
  • €150,- korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

In de ING Rentepunten winkel kun je maximaal één voucher kopen van €50.  Je kunt deze vouchers aanschaffen via de website van ING Rentepunten tegen inlevering van 1 punt. Normaliter heb je daar 2.000 punten voor nodig.

Je kunt maximaal één voucher inwisselen bij een boeking. Het is mogelijk om deze te gebruiken voor een Deal tot 11 maanden van te voren en de vouchercode is 6 maanden geldig na uitgiftedatum. Alle voorwaarden vind je in de ING winkel.

Nieuwste KLM Embraer 195-E2 is onderweg naar Nederland
De Embraer E195-E2 van KLM Cityhopper (Bron: KLM)

Afbeeldingen ©KLM/Airmiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *