KLM Real Deal Dagen – tickets vanaf €122,-2 min leestijd

KLM Real Deal Dagen September 2023

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de KLM Real Deal Dagen van KLM Duitsland kun je nu flink besparen op je ticket in Economy Class, Premium Comfort of World Business Class. Je kunt de goedkopere tickets boeken met vertrek vanaf de Duitse luchthavens zoals Dusseldorf of München.

KLM Real Deal Dagen

Tijdens de KLM Real Deal Dagen kun je een goedkoper ticket boeken vanaf een Duitse luchthaven naar vele bestemmingen wereldwijd. De promotie loopt tot 25 januari 2024, voor reizen tot 30 november 2024. Per bestemming kunnen er bepaalde periodes uitgesloten zijn van de promotie. Je kunt reizen met KLM en haar partners Air France en Delta Air Lines.

Met de Real Deal Dagen kun je bijvoorbeeld een goedkoper ticket boeken van:

  • Stuttgart naar Amsterdam in Economy Class vanaf 122 euro
  • Dusseldorf naar Dubai in Economy Class vanaf 341 euro
  • Bremen naar Montreal in Economy Class vanaf 446 euro
  • Frankfurt naar Dubai in Premium Comfort vanaf 800 euro
  • Dusseldorf naar Nairobi in Premium Comfort vanaf 943 euro
  • München naar Quito in World Business Class vanaf 1997 euro
  • Hannover naar Johannesburg in World Business Class vanaf 2347 euro

Je kunt de bestemmingen binnen hetzelfde continent vaak met elkaar combineren. Vaak is er ook een minimum verblijf van toepassing van zes dagen of een overnachting van zaterdag op zondag. KLM vliegt naar Bremen, Berlijn. Dresden, Dusseldorf, Frankfurt, Hannover, Hamburg, Stuttgart, Neurenberg en München in Duitsland. De volledige voorwaarden van de tickets kun je vinden tijdens het boekingsproces.

KLM Real Deal Dagen September 2023

Premium Comfort en nieuwe World Business Class

De nieuwe Premium Comfort cabine is nu beschikbaar aan boord van alle Boeing 787-9 en B787-10 Dreamliner toestellen van KLM. Inmiddels zijn er ook negen Boeing 777-300ER toestellen voorzien van deze Premium Economy cabine. In de kleinere Boeing 777-200ER en Airbus A330-200 en A330-300 toestellen is deze cabine momenteel niet beschikbaar.

In de Boeing 777-300ER toestellen komt ook een nieuwe World Business Class te staan. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling tegenover een 2-2-2 opstelling in de oudere cabine. De nieuwe stoelen zijn ook voorzien van een deur voor extra privacy. In de B777-300ER toestellen waar een Premium Comfort cabine beschikbaar is, is de nieuwe World Business Class cabine ook beschikbaar. De komende maanden voorziet KLM de rest van de Boeing 777 vloot van de nieuwe cabines.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *