KLM Monday Mystery Tickets

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf komende maandag 21 maart is het weer mogelijk KLM Monday Mystery tickets te boeken. Met deze actie kun je op maandag tegen een tarief van €99 een ticket boeken naar een Europese stad zonder vooraf de bestemming te weten. Dinsdag wordt je geïnformeerd bij welke van de 4 tot en met 7 bestemmingen van de week je bent ingedeeld. Afhankelijk van welke week het is vertrek je donderdag of vrijdag vóór 19:00 om zondag of maandag na 12:00 weer terug te vliegen.

KLM Monday Mystery
Durf jij de uitdaging aan?

De actie vindt gedurende drie weekenden plaats:

  • – Pasen: vrijdag – maandag (25 t/m 28 maart)
  • – Hemelvaart: donderdag – zondag (5 t/m 8 mei)
  • – Pinksteren: vrijdag – maandag (13 t/m 16 mei)

Elke maandag om 09:00 worden de bestemmingen bekend gemaakt op de speciale site (klik) waar je ook kan boeken en de voorwaarden kan lezen. Het aantal tickets is beperkt tot tussen de 100 en 200 per weekend. Je kunt maximaal voor 9 personen boeken. Iedere reiziger moet minimaal 15 jaar oud zijn. Wil je met meerdere personen op reis, boek de reis dan in één keer om er zeker van te zijn dat je bij elkaar ingedeeld wordt. Alleen de hoofdboeker wordt op dinsdag geïnformeerd van de bestemming en ontvangt op woensdag de tickets. Flying Blue leden sparen 25% miles.

Ben je in voor een verrassing en bevallen de bestemmingen je? Dan is de KLM Monday Mystery actie een erg leuke manier om last-minute een weekendje weg te boeken.

Ga jij een Monday Mystery ticket boeken?

Reacties

  1. Anastasia zegt

    Hallo.
    Ik vind dat KLM heeft altijd prachtige acties, aanbiedingen en ideeën! en dat is super!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *