KLM komende winter vaker naar Sint Maarten en Trinidad1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM gaat komende winter het aantal vluchten naar de eilanden Sint Maarten en Trinidad & Tobago verhogen naar vier keer per week. Drie jaar geleden hervatte KLM deze vluchten na een tijdje niet naar deze eilanden gevlogen te hebben.

KLM vaker naar Sint Maarten en Trinidad

KLM gaat komende winter vier keer per week naar beide eilanden vliegen. Er komt namelijk een extra vlucht op donderdag bij. Op dit moment vliegt de maatschappij elke dinsdag, vrijdag en zondag naar Sint Maarten en Trinidad. Vanaf 29 oktober zal er dus ook elke donderdag gevlogen worden naar deze bestemmingen. KLM doet deze bestemming aan met een zogeheten triangelvlucht. Het schema voor de donderdag ziet er wel iets anders uit dan op de andere dagen.

KLM sint Maarten
KLM gaat komende winter vaker vliegen naar Sint Maarten en Trinidad & Tobago. (Foto: InsideFlyer – Marco)

KLM vlucht KL787 vertrekt om 13.30 uur vanaf Schiphol en vervolgens om 17.30 uur lokale tijd aan op Sint Maarten. Daar maakt het toestel een stop van anderhalf uur om daarna om 19.00 uur lokale tijd door te vliegen naar Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad & Tobago. De daar is om 20.34 uur lokale tijd voorzien. Bijna twee uur later vertrekt het toestel weer richting Nederland. De vertrektijd vanuit Port of Spain is namelijk om 22.25 uur. Het toestel komt de volgende ochtend om 12:30 weer aan op Schiphol.

KLM voert deze vluchten uit met een Airbus A330-200 en A330-200. Een paar weken geleden maakte de maatschappij ook al de winterdienstregeling van 2023/2024 bekend. Ook maakte KLM bekend dat de vluchten naar Koeweit en Bahrein worden opgeheven.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Christian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *