KLM gaat 12 eindexamenkandidaten met verrassen met vliegticket2 min leestijd

KLM's Geslaagde Actie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heb je eindexamen gedaan? Dan ben je waarschijnlijk wel toe aan een welverdiende vakantie! Als op 12 of 13  juni blijkt dat je geslaagd bent voor je eindexamen, maak je kans op een gratis vliegticket van KLM voor jou en nog iemand anders waar je mee op reis wilt. Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je meedoen met de KLM’s Geslaagde Actie!

Net als in de afgelopen twee jaar gaat KLM ook dit jaar weer 12 eindexamenkandidaten verrassen met ieder twee vliegtickets. Op 12 of 13  juni komt het verlossende woord en hoor je of je geslaagd bent. Hoe fijn is het om met een diploma op zak een mooie reis te maken!

Met KLM’s Geslaagde Actie wordt deze droom op 14 juni werkelijkheid voor twaalf scholieren die dit jaar eindexamen doen. Elke provincie in Nederland kent namelijk één gelukkige winnaar die samen met een reisgenoot naar zijn of haar KLM-droombestemming mag vliegen.

Hoe win je een ticket?

Om kans te maken op twee KLM-droomtickets moeten eindexamenkandidaten aan drie voorwaarden voldoen:

  • je moet je voor de actie aanmelden
  • je moet voor je eindexamen geslaagd zijn
  • vóór 14 juni je schooltas aan de vlaggenstok hangen.

Je kunt je voor de actie aanmelden door op klm.nl/geslaagd alvast virtueel hun vlag uit te hangen. De inschrijving sluit op 9 juni. Als je op 12 of 13 juni te horen hebt gekregen dat je geslaagd is bent, wordt het tijd om de schooltas aan de vlaggenstok te hangen.

KLM's Geslaagde Actie

In de vroege ochtend van 14 juni trekt er een KLM-team door Nederland om twaalf scholieren die geslaagd zijn én hun vlag hebben uitgehangen te verrassen met twee droomtickets voor een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld. De tickets hebben een maximale waarde van €1000 per ticket in economy class.

Je kunt je opgeven en meer lezen op klm.nl/geslaagd. Daar staan ook de actievoorwaarden op een rijtje.

(Foto’s: KLM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *