Ook Grootste Dreamliner Voor KLM

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft al enige tijd de Boeing 787-9 Dreamliner in bestelling staan, en gaat het eerste exemplaar uit die order binnenkort ontvangen (lees hier (klik) meer over de planning en de inaugural op 25 oktober). KLM heeft nu echter besloten om een deel van die bestelling om te zetten in de langere Dreamliner; de Boeing 787-10. Zes van de bestelde 787-9’s zullen omgezet worden in de ’10’. De langere, en dus ook grotere, 787-10 past beter bij het KLM netwerk. De toestellen zullen eind 2020 geleverd worden.

Boeing 787-10 Dreamliner

De B787-10 zal dezelfde inrichting krijgen als de ‘9’: de nieuwe New World Business Class dus, en ook zullen de toestellen WiFi aan boord krijgen.  Alle Business Class stoelen zullen direct toegang hebben tot het gangpad en hebben een 1-2-1 indeling. De Zodiac-stoel is nu al te vinden in een aantal omgebouwde Triple Sevens van Air France. Deze stoelen zullen ook door KLM en Air France gebruikt worden in de Airbus A350.

Naast Business wordt ook de Economy class verbeterd. De leuning van de stoel kan veertig procent verder naar achteren en elke passagier krijgt toegang tot een stroompunt. Het In-Flight Entertainment systeem (IFE) zal onder andere HD kwaliteit leveren en kan bediend worden door middel van touchscreen.

Meer informatie over de seatmap van de KLM Dreamliners kun je in dit artikel (klik) vinden. De precieze indeling voor de B787-10 is nog niet bekend.

B787-10/9 Business Class
Boeing 787-9 & -10 Zodiac Business Class Class stoel in KLM kleuren

Ga jij vliegen in de KLM 787 dreamliner? Laat het hieronder of op ons forum weten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *