IHG’s Accelerate Najaarspromotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dit najaar heeft IHG weer een interessante promo: IHG Accelerate. Zeker als je nu nog geen IHG Rewards Club account hebt, kan deze promo goed uitpakken. Voor relatief weinig moeite en kosten kun je straks gratis in een 5-sterren-hotel slapen – in dit artikel lees je hoe dat werkt!

Het is onderhand bijna een traditie aan het worden bij IHG: voor het derde achtereenvolgende is er een interessante najaarspromotie. Na de ‘Big Win’ in 2013 en afgelopen jaar de ‘Into The Nights’-promo, is er nu dus ‘Accelerate’, waarmee je relatief eenvoudig veel bonuspunten bij elkaar kunt sparen.

IHG Accelerate banner

De opzet is als volgt: door een aantal ‘challenges’, oftewel opdrachten, uit te voeren word je beloond met IHG Rewards Club points. Met de challenges is het mogelijk om in relatief korte tijd veel Rewards Club punten te verdienen.

Als je alle opdrachten hebt uitgevoerd, heb je minimaal 50.000 Rewards Club points bij elkaar gespaard! Dat zijn voldoende punten voor bijvoorbeeld één nachtje gratis in het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam, twee nachten  Crowne Plaza Antwerpen of drie nachten  Holiday Inn Express in Mechelen!

De promo loopt van 1 september tot en met 31 december 2015. Als je mee wilt doen met deze promo moet je je eerst registreren. Dat kan via deze lin (klik). Nadat je ingelogd bent, verschijnt op basis van je historie je persoonlijke challenge in beeld en het aantal bonuspunten dat je hiermee kunt verdienen.

Mijn eigen aanbod

Mijn persoonlijke aanbod voor Accelerate ziet er als volgt uit:

IHG Accelerate offer
IHG Accelerate – overzicht van de behalen punten (klik om te vergroten)

Omdat het misschien wat slecht leesbaar is, hier nog even een opsomming:

5.000 punten – na één overnachting
12.800 punten – na 10 overnachtingen
10.000 punten – na een weekendverblijf in een Intercontinental Hotel
3.600 punten – na drie boekingen waarbij ‘Points & Cash’ is gebruikt
19.200 punten – na 4 overnachtingen in verschillende hotels in het buitenland
1.700 punten – na besteding van $170 aan eten/drinken in IHG hotels
5.000 punten – na vernieuwing van mijn Ambassador lidmaatschap
22.000 punten – bonus als 6 van de 7 bovenstaande taken zijn uitgevoerd.
Totaal: 79.300 punten

Persoonlijk vind ik dit aanbod niet zo interessant, want ik moet behoorlijk wat opdrachten doen (en dus ook in de buidel tasten) om voor deze punten in aanmerking te komen. Maar je kan er in dat geval natuurlijk ook voor gaan om wat krenten uit de pap te halen. Vier verschillende hotels in het buitenland levert in mijn geval al 5.000 + 19.200 = 24.200 punten op.

In het algemeen geldt: hoe vaker je in de afgelopen tijd in IHG hotels hebt geslapen, des te moeilijker de challenges zijn. Het is daarom goed om ook even kritisch naar je aanbod te kijken. Misschien is het in jouw situatie helemaal niet lonend om met deze actie mee te doen. Voor $70 is het namelijk ook mogelijk om 10.000 punten te kopen (zie dit artikel (klik)).

Aanbod nieuwe IHG Rewards Club leden

Ben je nieuw bij IHG dan is het vaak wel interessant. Voor nieuwe leden is het namelijk erg eenvoudig om voordeel te verdienen.

Voucher voor één gratis nacht in ieder IHG hotel – te verkrijgen na twee verblijven in een IHG hotel.
Een tweede voucher voor één gratis nacht in ieder IHG hotel – te verkrijgen na vier verblijven in een IHG hotel.

Het is dus mogelijk om tweemaal in een goedkoop Holiday Inn Express te slapen voor soms al €35. Met de voucher die dan verdiend wordt, kun je daarna gratis in bijvoorbeeld een Intercontinental Hotel slapen dat normaal gesproken €250 kan kosten!

Wil je meer weten over de ins en outs van het IHG Rewards Club programma? Lees dan ons artikel (klik) waar een uitleg staat!

Mogelijk is jouw aanbod toch weer anders dan hierboven beschreven. Op ons forum (klik) kun je jouw aanbod en strategieën met andere Ikvliegveel-bezoekers delen!

Reacties

  1. Daan zegt

    Het schiet niet echt op met miles sparen bij IHG. 10 per 1 US$ (gemiddeld) of je kunt kiezen voor frequent flyer miles, maar dat is ook niet heel veel. Accelerate actie gaat misschien sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *