KLM brengt reizigers weer naar Canada2 min leestijd

KLM Vloot

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM vliegt meerdere keren per week tussen Nederland en Canada. Vanaf vandaag kunnen gevaccineerde reizigers met een negatieve PCR-test weer naar Canada reizen. Ook kunnen reizigers gebruik maken van de nieuwe verbinding van KLM’s partner WestJet. Deze luchtvaartmaatschappij is onlangs gestart met vluchten tussen Amsterdam Schiphol en Calgary. Wil je naar Canada reizen? Dan kun je eventueel gebruik maken van de Flying Blue Promo Rewards. Met deze Promo Rewards kun je deze maand goedkopere award tickets boeken naar diverse Canadese bestemmingen.

KLM brengt reizigers weer naar vijf Canadese bestemmingen

Pieter Elbers, president-directeur en CEO van KLM, is heel blij dat de luchtvaartmaatschappij weer veel reizigers naar Canada kan brengen:

Wij zijn heel blij dat de Canadese overheid het goede voorbeeld geeft door weer gevaccineerde reizigers toe te laten. Dankzij deze versoepeling kunnen we weer meer doen waar we goed in zijn: mensen met elkaar verbinden en een onvergetelijke reis bezorgen. Onze klanten kunnen nu weer hun familie in Canada bezoeken, of face-to-face zaken doen. Dat we nu weer reizigers naar onze verschillende bestemmingen in Canada kunnen brengen is een belangrijke mijlpaal en een volgende stap op de weg naar herstel. Hopelijk zullen versoepelingen in de reisrestricties van en naar de VS ook snel worden aangekondigd.

KLM zal in september volgens dit schema naar vijf Canadese bestemmingen vliegen:

  • Vancouver op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Deze vlucht vertrekt om 11:15 uur uit Amsterdam en komt om 12:05 uur aan in Vancouver.
  • Toronto dagelijks. Deze vlucht vertrekt om 10:50 uur uit Amsterdam en komt om 12:45 uur aan in Toronto.
  • Montreal op maandag, woensdag, vrijdag en zondag . Deze vlucht vertrekt om 15:20 uur en komt om 16:50 uur aan in Montreal.
  • Calgary ook dagelijks. Deze vlucht vertrekt om 12:10 of 12:25 uur en komt om 13:15 of 13:30 uur aan in Calgary
  • Edmonton op donderdag en zaterdag in combinatie met Calgary. De vlucht maakt namelijk eerst een tussenstop in Calgary. Deze vlucht vertrekt om 12:10 uur uit Amsterdam en komt om 16:15 uur aan in Edmonton.

Voor een aantal landen zijn er (in)reisbeperkingen van kracht. Controleer deze daarom altijd voor vertrek. Kijk voor vertrek ook naar de laatste vluchtstatus op de website van de luchtvaartmaatschappij. Het laatste reisadvies van de Nederlandse overheid kun je vinden op Nederlandwereldwijd.

Campagne KLM vertrouwd op reis 2021 (Bron: KLM)

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *