Bieden voor upgrades bij KLM

Bied voor upgrade bij KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

“Dol op KLM Business Class? Waag eens een gokje op een reis met luxe voor de prijs die u bereid bent te betalen. Als upgraden mogelijk is voor uw vlucht ontvangt u per e-mail een uitnodiging om aan de veiling deel te nemen. U kunt ook zien of uw vlucht in aanmerking komt als u inlogt op Mijn Reis. Gebruik dan de link naar de online veiling en doe uw beste bod tot 30 uur voor vertrek van uw vlucht. Wanneer het bieden eindigt, laten we u weten of u de upgrade hebt gewonnen!”, aldus KLM.

KLM probeert sinds een tijdje op deze manier haar business class stoelen die anders mogelijk leeg blijven te verkopen en nog een beetje winst te maken. Voorheen kreeg je pas bij check-in een upgrade offer, met sterk wisselende prijzen. Hoe het bedrag hiervoor wordt bepaald of wie werden geselecteerd is onbekend. Ook of de ticketprijs van het Economy ticket hierop van invloed was, is niet duidelijk. Het is interessant dat dit al vanaf 2 weken wordt aangeboden, aangezien sommige zakenreizigers last minute boeken. Deze tickets zijn ook veel duurder en KLM zou ook veel meer verdienen. Daarom ben ik erg benieuwd naar de vanaf prijzen. Er zijn per vlucht wel minimum prijzen ingesteld. Ben je er van bewust dat er geen garantie is dat er een WBC stoel wordt aangeboden voor een gereduceerde prijs, of dat je de veiling wint. Dus als je perse WBC wilt vliegen, koop dan een ticket of gebruik miles vooraf.

Niet onbelangrijk: als je gebruik maakt van deze aanbieding spaar je awardmiles conform je Economy ticket en niet Business Class miles! Bewaar ook al je gegevens en boardingpasses aangezien het systeem door de wijziging in reisklasse soms 0 miles toekent. Je hebt je boardingpass dan nodig om een retro-claim in te dienen.

KLM Business Class

Reacties

  1. Kees Holthuysen zegt

    Geachte medewerker van KLM, wij vliegen donderdag 5 januari met KLM naar Kaapstad en ik ben benieuwd of er nog aanbiedingen zijn om een up grade aan te vragen, kunt mij de informatie verstrekken wat de mogelijkheden zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *