KLM bestaat 100 jaar!1 min leestijd

KLM introduceert KLM100 website & shop

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag is het dan zo ver; de KLM is de eerste airline wereldwijd, die nog opereert onder de oorspronkelijke naam, die een eeuw bestaat. Precies 100 jaar geleden op 7 oktober 1919 werd de, toen nog, Koninklijke Luchtvaart Maatschappij voor Nederland en Koloniën, opgericht door een consortium van investeerders. Koningin Wilhelmina had al eerder, op 12 september, het predicaat Koninklijk verleend. Sindsdien is KLM ver gekomen, en dat wordt vandaag groots gevierd!

Houd om 9 uur de frontpage in de gaten voor de Deal van de Eeuw actie waarbij KLM 100 uur lang 100 bestemmingen wereldwijd in de aanbieding zet. Om 11 uur kijken we terug op de geschiedenis van de maatschappij. Rond 13 uur vertellen we meer over het nieuwe boek ter ere van KLM’s verjaardag. En om 15 uur blikken we al terug op de KLM100 Experience van afgelopen weekend. Later vanmiddag wordt dan eindelijk Huisje nummer 100 gepresenteerd! Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg ons vandaag dan zeker op social media via Twitter en Instagram.

Vlieg je vandaag met KLM, dan horen we ook graag wat voor feestelijkheden er op de luchthaven en aan boord te merken zijn. Laat het hieronder in de reacties weten of op het forum.

En aan KLM, namens het InsideFlyer team, van harte gefeliciteerd met jullie 100-jarig bestaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *