KLM aankomende winter vaker naar Zagreb1 min leestijd

KLM Cityhopper E190 (Bron: KLM)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij KLM zal tijdens de aankomende winterdienstregeling 2023/2024 vaker van Amsterdam Airport Schiphol naar Zagreb gaan vliegen.

KLM vaker naar Zagreb

KLM vloog in de winterdienstregeling van vorig jaar een keer per dag tussen Amsterdam Airport Schiphol en de luchthaven van Zagreb. In de huidige zomerdienstregeling vliegt de luchtvaartmaatschappij twee keer per dag tussen beide luchthavens. Tijdens de winterdienstregeling zal KLM ook twee keer per dag blijven vliegen op deze route.

De luchtvaartmaatschappij zal op deze route Embraer 190 toestellen inzetten van KLM Cityhopper. De vluchten worden volgens dit schema uitgevoerd:

  • KL1943 vertrekt om 12.45 uur uit Amsterdam (AMS) en komt om 14.35 uur aan in Zagreb (ZAG)
  • KL1939 vertrekt om 21.00 uur uit Amsterdam en komt om 22.55 uur aan in Zagreb

Embraer E190 van KLM Cityhopper (Bron: KLM) Zagreb

In de Embraer 190 toestellen van KLM Cityhopper is plaats voor maximaal 100 passagiers. De gemiddelde stoelafstand in Economy Class is 79cm (76cm in rijen 8 t/m 10). In Economy Comfort en Europe Business Class is dit gemiddeld 84cm. De stoelindeling in dit toestel is 2-2 en er is geen WiFi beschikbaar aan boord.

Naast de eigen vluchten heeft de luchtvaartmaatschappij ook een codeshare overeenkomst met Croatia Airlines. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt ook een keer per dag tussen Zagreb en Amsterdam Schiphol Airport. Croatia Airlines zet op deze route een Airbus A320 in. Op den duur zal Croatia Airlines overgaan op alleen Airbus A220 toestellen. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van Star Alliance, dus je kunt geen gebruik maken van je Flying Blue voordelen.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *