Introductie: Horizn Studios, je handige reismaatje voor onderweg

Introductie: Horizn Studio, je handige reismaatje voor onderweg

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor frequente reizigers is degelijke bagage onmisbaar. Een goede koffer moet aan een aantal vereisten voldoen. Het bedrijf Horizn Studios begrijpt de wensen van de hedendaagse reiziger en is ook een partner van het InsideFlyer Premium Membership. In dit artikel zullen we het bedrijf introduceren en, niet geheel onbelangrijk, welk voordeel je als Premium Member krijgt op de producten van Horizn Studios.

Handig voor op reis

Er zijn reizigers die met alleen handbagage vooruit kunnen, maar anderen reizen dan weer met een koffer vol naar een bijzondere bestemming of business trip. Hoe dan ook, een handig reismaatje is altijd welkom. Op de markt zijn vele partijen die verschillende koffers aanbieden. Grote, kleine en middelmaatjes. Een van deze partijen is Horizn Studios die onder andere handige koffers maken.

Introductie: Horizn Studios, je handige reismaatje voor onderweg

Wie zijn de makers van Horizn Studios?

De makers van Horizn Studios zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Berlijn. In 2015 ontstond het bedrijf. In het begin verkochten ze reisaccessoires, ontworpen door Jaimal Odedra en William Fan. Een jaar later in 2016 werd het assortiment uitgebreid. Stefan Holwe en Jan Roosen introduceerden de eerste koffer met geïntegreerde batterij. Ideaal om onderweg je telefoon of tablet van de nodige energie te voorzien. De koffers waren in het begin alleen te koop via hun website, later ook via andere kanalen. Ook werd een winkel geopend in Berlijn en sinds 2018 in de wijk Shoreditch in Londen.

Horizn Studios is ook met verschillende partijen gaan samenwerken. Zo gingen ze onlangs de samenwerking aan met het Duitse BMW en Design Hotels. Dit zorgde voor mooie producten binnen hun assortiment.

Collectie

Het relatief jonge bedrijf heeft in het korte bestaan al verschillende innovatieve producten op de markt gebracht. Naast reisaccessoires zoals bagagelabels, schoenenzakken en een reisportemonnee worden ook rugzakken, laptoptassen en koffers verkocht. Bijzonder aan de tassen is bijvoorbeeld dat ze van hoogwaardig Italiaans leder zijn gemaakt. Dit vind je ook terug in sommige koffers van het merk.

Horizn Studios maakt koffers voor zowel ruimbagage als handbagage en zijn te koop in verschillende kleuren, designs en de volgende maten:

  • Cabin Luggage (33L en 35L)
  • Check-in Luggage (65L en 90L).

Jouw voordeel

Er zijn een aantal voordelen aan de koffers van Horizn Studios. Daarover zullen we in een volgend artikel meer vertellen. Wat we al wel kunnen verklappen is dat je bij het InsideFlyer Premium Membership een mooie korting krijgt. Het gaat hier om een éénmalige korting van 15% op de aankoop die je maakt bij Horizn Studios (sale items uitgesloten). Heb jij, je partner of je hele familie nog een ideaal reismaatje nodig? Zorg er dan voor dat je dit in één bestelling combineert voor een maximale besparing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *