Intercontinental Wien (Junior Suite)

Wenen vanuit de club lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Intercontinental Wien was het hotel voor mijn 2e nacht in Wenen. Gelegen tegenover het stadspark was ook dit hotel helemaal vol geboekt voor de nacht dat we er waren. Het hotel was in elk aspect compleet anders dan het 25 Hours Vienna hotel waar ik de nacht daarvoor verbleef, en een solide Intercontinental ervaring.

Welkom
Welkom

Aankomst en Check-in
We pakten de metro vanuit het Volkstheater en ging richting het stadspark. Eenmaal aangekomen zagen we ook weer vanuit een grote afstand het hotel en wisten we gelijk waar we naar toe moesten. Dit was een beetje een geluksweekend want ook hier bij het inchecken kregen we een upgrade naar een junior suite omdat het hotel helemaal vol zou gaan die nacht. Bij het inchecken viel me wel op dat het hotel een extreem grote borg vroeg voor 1 nacht (meer dan 500 euro)

Lobby
Lobby

Kamer
De junior suite bestaat uit een woon gedeelte, slaapkamer en een mooie ensuite badkamer. In de kamer lag opnieuw een welkoms amenity klaar. Met schuifdeuren sluit je de woonkamer af van de slaapkamer zodat (in mijn geval) ik in de avond nog verder kon werken.

Woonkamer
Woonkamer
Slaapkamer
Slaapkamer

Badkamer
De badkamer had een ruime douche en aparte bad.

Amenities
Amenities
bad
Bad

Club Lounge

Ik had standaard al een club level kamer geboekt en daarmee hadden we dus automatisch toegang tot de club lounge.

Club Lounge ingang
Club Lounge ingang
Club lounge
Club lounge
Wenen vanuit de club lounge
Wenen vanuit de club lounge

De lounge zelf was niet al te groot maar groot genoeg zodat het nooit druk was. De gehele dag was er eten en drinken te krijgen en in zijn algemeenheid was het een fijne plek om te werken.

Faciliteiten
Het hotel bied naast een restaurant, bar ook een fitness aan in de kelder van het hotel en ook heeft het hotel alle andere faciliteiten die je van een 5 sterren hotel mag verwachten zoals: een concierge en portier service.

Gym
Gym
Bar
Bar

Conclusie
Het hotel is een hotel met een klassieke inrichting met service op het hoogste niveau. Ik heb wel eens in modernere Intercontinentals geslapen maar het feit dat ik zonder status naar een junior suite geupgrade werd en het feit dat het hotel een goede locatie heeft zou ik een volgende keer zeker terug komen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *