Instant Oneworld Ruby status met Topbonus Silver!1 min leestijd

topbonus silver instant oneworld ruby

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

UPDATE: het lijkt er op dat de actie is gestaakt door Topbonus. De link werkt niet meer.

Op zoek naar makkelijke Elite status? Je kunt je nu aanmelden voor 4 maanden airberlin  Topbonus Silver status! Dit is het equivalent van Oneworld Ruby, waarmee je bij de aangesloten maatschappijen onder andere priority inchecken bij business class krijgt. Verder kan je bij sommige maatschappijen, zoals American, rekenen op (extra) gratis bagage, bij airberlin op fasttrack security of, bij Cathay Pacific, gratis preferred seats! Vergeet ook niet dat airberlin niet alleen Oneworld lid is, maar ook een Etihad Airways partner! Met Topbonus Silver krijg je zo, met de gelijk getrokken voordelen, loungetoegang in Abu Dhabi als je met Etihad of airberlin vliegt!

topbonus silver instant oneworld ruby

Hiervoor ga je naar deze link (klik). Ben je al Topbonus lid? Log dan in en klik op ‘Hier Silver Card Testen’. Ben je nog geen Topbonus lid? Meld je dan aan via de ‘jetzt kostenlos anmelden’ link. Je zult niet gelijk geupgraded worden. Dit duurt een paar dagen. Als het goed is krijg je daar per email bericht over. De actie is geldig tot en met 30 november, maar gezien dit door grote websites is opgepakt kan Topbonus de actie, die eigenlijk voor ‘Xing’ leden is, ten alle tijden beëindigen.

Naast de 4 maanden Silver status, vanaf registratie, krijg je ook een fasttrack optie om de status te behouden. Hiervoor moet je in de 4 maanden 8.500 statusmijlen of 8 vluchten met airberlin of NIKI bijschrijven. Dan wordt je status met 4 maanden verlengd. Maak je 20 vluchten met de maatschappijen of verdien je 17000 miles? Dan krijg je een jaar Topbonus Gold status! Je voortgang wordt maandelijks geëvalueerd.

Zie voor de volledige voorwaarden ook de actiepagina.

Reacties

 1. Dave zegt

  Beste InsideFlyer,

  Ik heb me vorig week al aangemeld voor deze instant silver (via de Duitse blogs), maar ben nog steeds classic in mijn profiel. Ik zie dat er aantal mensen nog steeds geen silver zijn na een aantal dagen. Iemand enige succes en updates?

  Dave

  • The Flying Dutchboy zegt

   Hi Dave. Als je inlogt op de actiepagina en op Silver card testen klikt, staat er dan dat je al aangemeld bent voor de promo? Zo ja dan rest alleen afwachten. Het is natuurlijk ook mogelijk dat airberlin de promo heeft gestaakt.

 2. frankj zegt

  Beste mensen,

  Vandaag de Card ontvangen voor zowel mijzelf als mijn partner. Maar het is de Classic Card…… Heb Air Berlin maar even een mail gestuurd.

  • The Flying Dutchboy zegt

   Hi Frank, dank voor je reactie. Als je je voor deze promotie voor het eerst als Topbonus lid hebt opgegeven klopt het dat je eerst een Classic kaart krijgt. Nadat je account geupgraded is krijg je vervolgens ook een Silver kaart toegestuurd. Ik heb kennissen die een aantal weken geleden inderdaad een fysieke Silver pas hebben ontvangen met deze promo. Is je online status wel Silver?

 3. frankj zegt

  Hartelijk dank, mijn status is nu Classic omdat ik net begonnen ben. Hoe kan ik het upgraden? En kom ik gratis in aanmerking? Begreep uit de promo dat het 4 maanden gratis op proef is. Moet ik, indien mogelijk, er nog iets voor doen?
  Alvast dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *