InsideFlyer Is Op Zoek Naar Bloggers !

mileage run

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

InsideFlyer is op zoek naar bloggers! Ben jij iemand die frequent reist? Ken je veel van loyaltyprogramma’s van airlines of hotels? Wil je jouw reiservaringen en kennis delen? Dan biedt InsideFlyer een unieke kans om deel uit te gaan maken van een leuke groep bloggers!

bloggers

Degenen die ons al een tijdje volgen weten dat we eerst als Ikvliegveel zijn begonnen. Sinds oktober vorig jaar zijn we gerebrand naar InsideFlyer. We bestaan niet enkel in de Benelux, maar hebben ook websites in de verschillende landen van Scandinavië. Daarnaast hebben we een sites in Engeland, Duitsland en onze grootste site is gebaseerd in de VS.

bloggers
We blijven groeien!

De laatste maanden zijn we flink aan het groeien en daarom willen we graag nieuwe bloggers aantrekken. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en stel jezelf voor. We zullen nadien contact met je opnemen en kijken of we tot een samenwerking kunnen komen.

Hopelijk tot snel!

InsideFlyer NL Team

 

 

Reacties

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Ivo, behalve het schrijven van trip reviews is er zoveel meer waar over geschreven kan worden. Ik ben zelf bijvoorbeeld ook geen frequente reiziger. Ik heb een aantal pieken per jaar dat ik veel vlieg, de rest van het jaar is rustig. Als je interesse hebt, stuur ons een mailtje en dan nemen we contact met je op.

   groeten & fijne avond nog!
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *