InsideFlyer Adventskalender: Win 5000 Norwegian Reward CashPoints

Win 2 x long haul vliegtickets in Norwegian's premium cabin - InsideFlyer Adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen week zagen we dat Norwegian vanaf mei 2018 rechtstreeks vanuit Amsterdam naar New York gaat vliegen. Vandaag maak je kans op nog meer CashPoints en zou je dus meteen de nieuwe route kunnen uitproberen.

Deelname is gemakkelijk, ga hier naar de kalender toe en klik op de datum van vandaag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”. De prijs van vandaag is:

5000 Norwegian Reward CashPoints

 

Hou de kalender goed dus in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en volg ons op Facebook.

Onze partners:

 

We bedanken Norwegian RewardNovotel Amsterdam CityAwardexTravelBird, IHG, Club 1 HotelsQatar AirwaysAmerican ExpressCoolblue, Avis en Ribera del Duero voor het mede mogelijk maken van de InsideFlyer Adventskalender.

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *