InsideFlyer Adventskalender: Star Alliance gadgets!1 min leestijd

adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We zijn een dag verder en we hebben weer een prijs uit te delen. Wederom maak je kans om een leuke prijs te winnen via de Adventskalender van InsideFlyer NL.

adventskalender

Voor degenen die het nog niet weten is deelnemen ontzettend simpel, je hoeft enkel op deze link te klikken voor InsideFlyer NL. Daarna klik je verder op de desbetreffende dag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

Vandaag maak je kans om een Star Alliance Moleskin notebook en Power Adapter te winnen. Deze leuke Star Alliance gadgets kunnen altijd van pas komen. In het notebook kun je tijdens het reizen notities maken en de stroomadapter kan ingezet worden tijdens je volgende reis.

adventskalender

De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle dagelijkse inschrijvingen. De winnaar(s) zullen bekend gemaakt worden in dit topic (klik) op het InsideFlyer NL forum. Er zal eveneens een e-mail worden verstuurd naar de winnaar(s).

Voorwaarden

Elke dag wordt er een winnaar getrokken, deze zal onmiddellijk op de hoogte gebracht worden via e-mail en dit zal gepubliceerd worden op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar niet binnen de 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar die via een onschuldige hand wordt getrokken. Elke dag mag je één keer deelnemen.

Na registratie voor deze promotie, zal jouw e-mailadres niet worden gedeeld met derden of verkocht worden aan andere partijen. Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord dat je dagelijkse nieuwsbrieven zal ontvangen van InsideFlyer. Je kan op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrieven.

Veel succes gewenst aan iedereen!

InsideFlyer NL Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *