InsideDeals – Vanaf € 1100 in Business Class naar Latijns-Amerika3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze editie van InsideDeals zetten we enkele voordelige reizen voor je op een rijtje naar Latijns-Amerika. Je vliegt in Business Class vanuit Amsterdam naar bijvoorbeeld Santiago in Chili vanaf €1.200,-. Ook hebben we andere tickets gevonden in Business Class & Premium Economy vanaf €1100 naar bestemmingen in Latijns-Amerika. Welke bestemming kies jij?!

Santiago, Chili

Geen rechtstreekse vlucht naar Santiago in Chili, maar bijvoorbeeld via Toronto, Zürich of Sao Paolo. Tickets in Business Class naar Santiago zijn te vinden vanaf €1.200,- voor een retourreis. Zo kun je de route Amsterdam – Zürich – Sao Paolo – Santiago vliegen met Swiss en LATAM. Het is ook mogelijk om met Air Canada via Toronto te vliegen voor net iets meer. Ook is het mogelijk om via Wenen, New York en Lima over te stappen. Hoe dan ook, een hoop mogelijkheden en dat voor een mooie prijs in Business Class met verschillende maatschappijen.

Let op: soms worden vluchten door LATAM niet uitgevoerd in Business Class, maar in Premium Economy.

Via onder andere Google Flights kun je vluchten vinden op verschillende data.  Boeken kan onder andere via Lufthansa, Air Canada of LATAM, maar ook via bijvoorbeeld Supersaver.

Emirates Bestemmingsnieuws - Santiago, London, Osaka en Moskou
Santiago, Chili – Foto: Emirates

Sao Paol, Brazilië

In een eerdere editie van InsideDeals kon je lezen over mooie prijzen voor Business Class vluchten naar Sao Paolo. Ook in deze editie komen die weer aan bod. Voor een bedrag vanaf €1.108 vlieg je vanuit Amsterdam via Zürich naar Sao Paulo.

InsideDeals - AF - KLM Premium Economy of Business Brazilië
Catedral Metropolitana de São Paulo – Foto: InsideFlyer – Marco

Deze reusachtige stad is niet zo bruisend als Rio de Janeiro maar heeft zeker z’n charmes. Vanuit hier kun je ook gemakkelijk doorreizen naar een van de mooie plekken rondom Sao Paolo. Vluchten kun je hier vinden en boeken doe je via bijvoorbeeld Supersaver of Swiss.

Tickets naar Sao Paolo.
Foto: Google Flights
InsideDeals - AF - KLM Premium Economy of Business Brazilië
Rio de Janeiro vanaf de Suikerbroodberg – Foto: InsideFlyer – Marco

Manaus, Brazilië

Een andere mooie bestemming waar je voordelig met onder andere Swiss en LATAM heen kunt vliegen is Manaus. Deze plaats is verscholen in de Braziliaanse jungle. Tickets zijn te vinden met vertrekplaats Amsterdam via onder andere Frankfurt of Zürich en een stop in Sao Paolo. Vanaf €1.120 vlieg je al retour naar deze mooie en warme bestemming.

Tickets naar Manaus.
Foto: Google Flights

Geïnteresseerd in deze bestemming? Hier kun je verschillende mogelijkheden vinden en spelen met de reisdata. Boeken kan wederom via Supersaver maar ook via o.a. SWISS of Lufthansa.

Santa Cruz, Bolivia

De laatste mooie en voordelige Business Class bestemming in Latijns-Amerika is Santa Cruz in Bolivia. Vluchten zijn het hele jaar voor een mooie prijs te vinden. Vanaf €1.120 kun je vanuit Amsterdam via bijvoorbeeld Frankfurt en Bogota met Lufthansa en Avianca in Business Class naar Santa Cruz vliegen. Let op, sommige vluchten met Avianca worden in Economy uitgevoerd. Je kunt ook vluchten met Gol vinden, die worden ook uitgevoerd in Premium Economy. Vluchten en de reisdata zijn hier te raadplegen. Boeken kan via Swiss of Supersaver.

Business class cabine aan boord van de SWISS Boeing 777 (Bron: SWISS)
Business Class cabine aan boord van de SWISS Boeing 777 (Bron: SWISS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *