InsideDeals – Drietal Premium deals onder de €700,-2 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze editie van de InsideDeals een drietal leuke Premium Class deals. De deals zijn te boeken voor vertrek op verschillende data. Ook vertrekken ze vanuit verschillende bestemmingen. Ik heb gekeken voor deals vanuit Amsterdam en Brussel. In het artikel zal ik dit allemaal verduidelijken. De Premium Deals kosten rond de €700,- of minder.

Torenhoog voor een zacht prijsje

Lufthansa vliegt vanuit Brussel naar Frankfurt (Economy) en hierna naar Dubai (Premium Economy). Dubai is een stad gebouwd in de woestijn, aan de Perzische Golf. Er staan tal van enorme torens, maar ook is er wat historie te proeven.

De heenreis kan worden uitgevoerd van november 2018 t/m juni 2019. Terugreis kan t/m september 2019. Je betaalt €650,-. De overstap is dus in Frankfurt en is op zowel de heen- als terugweg niet zo lang. Leuk om bijvoorbeeld nog even de lounge op de luchthaven te gebruiken. Hieronder een overzicht van de reis:

InsideDeals – Premium deals onder de €700,-
Deal naar Dubai

Deze vlucht heb ik gevonden via Google Flights en is te boeken via Lufthansa.

Ontdek Colombia

Een andere zeer interessante deal is ook met Lufthansa. De reis gaat vanuit Amsterdam naar Frankfurt (Economy). Vanuit Frankfurt vlieg je door in de A340 naar het Zuid-Amerikaanse Bogota, Colombia, in Premium Economy. De opstelling Premium Economy in de A340 is 2-3-2. Je hebt dus ook aardig wat ruimte, naast het feit dat de stoelen sowieso comfortabeler zijn dan die in de Economy Cabine.

Goed, dit is zeker een interessante deal omdat je dus gedeeltelijk kan vliegen in de Premium cabine van Lufthansa voor €610,-. Vliegen kun je tussen eind november 2018 en medio juli 2019 voor deze tarieven. Hierna stijgen de tarieven licht. Hieronder een overzicht van de te boeken reis:

InsideDeals – Premium deals onder de €700,-

Ook deze vlucht heb ik gevonden via Google Flights en is te boeken via Lufthansa.

Bezoek het zuiden van de Verenigde Staten

Nog een laatste bestemming waarbij je vertrekt vanuit Amsterdam is Houston. Ditmaal vlieg je met British Airways. Helaas is ook hier de vlucht tussen Amsterdam en London Heathrow in Economy in plaats van Premium Economy. De vlucht vanaf London Heathrow naar Houston vlieg je in de Boeing 787 in Premium Economy. De heenreis is tussen januari en maart 2019. De terugvlucht vanaf januari t/m juni 2019, maar de beschikbaarheid is beperkt. Vluchten heb ik gevonden via Google Flights en zijn te boeken via American Airlines. Het kost je net iets meer dan €700,-. Hieronder een overzicht van de te boeken reis:

InsideDeals – Premium deals onder de €700,-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *