InsideDeals – De meest interessante SkyTeam deals2 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De vorige editie van InsideDeals leek misschien een beetje op een advertentie van OneWorld en ik ben zelf grote fan van deze alliantie. Maar ik ging gewoon af op het aanbod wat ik vond via Google Flights. Nu serveer ik jullie enkel SkyTeam deals.

Business class naar New York

Wie wil nu niet naar de Big Apple? Met KLM kun je tijdens de maand juli voor iets minder dan 1600 Euro rechtstreeks naar JFK vliegen. Er zijn ook alternatieve routes die ofwel op de heenweg of op de terugweg een stop in Parijs (CDG) hebben. Zo kun je misschien nog wat extra XP sparen. Beschikbaarheid is te vinden eind juli.

insidedeals

Business class naar Montréal

Net als in de OneWorld editie, komt ook Montréal voorbij als deal. Je kunt zowel met Delta als met KLM naar deze Canadese bestemming vliegen in business class voor iets minder dan 1400 Euro. Met Star Alliance zijn er soortgelijke tarieven te vinden. Maar let dan wel op dat het om gemixte klassen gaat. KLM vliegt rechtstreeks en Delta heeft een stop in CDG op de terugweg. Tickets zijn te vinden voor eind juli of begin augustus.

insidedeals

insidedeals

Business class naar Los Angeles

Ook naar de Westkust van de VS zijn er een aantal leuke opties te vinden tijdens de zomervakantie. Voor net onder 1600 Euro vlieg je naar LAX met een stop in Minneapolis en de vlucht naar huis is rechtstreeks. Deze tarieven zijn te vinden in de tweede helft van de maand juli.

insidedeals

Business class naar Mexico City

Ben je op zoek naar goedkope business class tickets naar het land van de tequila? En je wil graag rechtstreeks vliegen? Laat deze deal dan zeker niet aan je neus voorbij gaan. Voor minder dan 1400 Euro kun je in november tickets bij AeroMexico boeken.

insidedeals

Business class naar Ottawa

Misschien is Ottawa een iets minder bekende bestemming in Canada, tenminste voor mezelf, maar ook hier zijn leuke business class tarieven naar te boeken. Voor iets meer dan 1400 Euro vlieg je met een stop in Toronto heen en weer. Beschikbaarheid is te vinden tijdens de maand augustus.

insidedeals

Tot zover deze SkyTeam editie van InsideDeals. In de volgende zal ik een poging wagen om een aantal leuke Star Alliance deals bij elkaar te zoeken. Wederom ging het enkel om deals die vanaf Schiphol vertrekken. Tuurlijk zijn er talloze omwegen mogelijk om zoveel mogelijk miles bij elkaar te sparen, maar dat laat ik aan jullie over. Ik geef slechts een voorzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *