InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuwe week betekent een nieuwe editie van InsideDeals! Ik zet weer 5 verschillende deals in business class voor jullie op een rij. Goed nieuws voor de talloze SkyTeam (Air France & KLM) aanhangers die op zoek zijn naar vluchten om XP punten te verdienen: twee deals speciaal voor jullie! Zo heb ik m’n achterstand een beetje ingehaald. Wat heb ik voor jullie in de aanbieding? Lees hier onder verder.

Business class naar Chicago

Je moet voor deze deal wel eerst naar London Heathrow, maar dat kan relatief goedkoop of je kan er miles voor inzetten. Met Virgin Atlantic vlieg je nadien met een stop in Atlanta naar Chicago. Op de terugweg vlieg je vanaf ORD via Detroit terug naar Heathrow. Dit alles in business class voor minder dan 1300 Euro!

Beschikbaarheid is te vinden in verschillende maanden, het voorbeeld wat hier onder staat komt uit de maand oktober van dit jaar.

insidedeals

Business class naar Fortaleza

Vorige week sloot ik de InsideDeals af met de mededeling dat ik weinig deals naar Zuid-Amerika kon vinden. Nu heb ik er eentje gevonden naar Fortaleza en wél met SkyTeam. Vanaf Frankfurt vlieg je via Parijs naar het vliegveld Pinto Martins. Voor iets minder dan 1700 Euro vlieg je heen en terug in business class. De vluchten zijn te vinden in de maand november en de maanden die daar op volgen.

insidedeals

Business class naar Shanghai

Vanaf Brussel kan je in business class naar Shanghai vliegen. De vluchten worden uitgevoerd door British Airways en Virgin en stoppen op zowel de heen- als terugweg in London Heathrow. De prijs van deze business class tickets? Minder dan 1500 Euro! Als je speelt met data zijn er talloze mogelijkheden te vinden. Het voorbeeld hier onder komt uit de maand januari 2019.

insidedeals

Business class naar New York

En zie hier, nog een deal met Air France. Positioneren is wel een must want de vlucht begint in London. Als je een beetje handig bent, dan kan je nog meer stops inbouwen voor dezelfde prijs. Hoe? Moet ik alles voorkauwen? Niet dus, speel zelf wat met Google Flights of ITA Matrix of zoek naar andere informatiebronnen op het internet en gij zult vinden. Op die manier leer je ook nog iets bij.

De rechtstreekse vluchten die ik vond, zijn in maart 2019, maar er is meer dan genoeg beschikbaarheid in andere maanden.

insidedeals

Business class naar New Delhi

Als laatste nog een goedkope business class deal naar New Delhi. Vanaf Amsterdam kan je met Aeroflot via Moskou naar India vliegen. Vergeet niet dat je een visum nodig hebt voor India. De tickets zijn te boeken voor iets meer dan 1200 Euro en er is zijn tickets te boeken in april 2019.

insidedeals

Zien jullie liever allerlei business class deals verschijnen? Of zijn er mensen die behoefte hebben aan interessante deals in economy class naar verre bestemmingen? Ik hoor het graag van jullie zodat ik iedereen blij kan blijven maken met deze InsideDeals.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *