Delta Zoekt 1.000 Flight Attendants voor 20191 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Veel airlines hebben de afgelopen maanden een groei laten zien ten opzichte van vorig jaar. Zo ook Delta. Voor die groei zijn natuurlijk ook voldoende medewerkers nodig om alles in goede banen de leiden. Delta is daarom hard op zoek naar 1.000 nieuwe medewerkers in de cabine. En een goede nieuwe Flight Attendant vinden blijkt nog geen eenvoudige taak. Wie verdient de ‘Wings of Delta’?

Wings of Delta

Volgens Delta verdienen alleen de beste Flight Attendants de ‘Wings of Delta’. De Amerikaanse maatschappij zoekt vooral mensen met een echte persoonlijkheid die goed kunnen luisteren naar de reiziger. Ook is teamwork heel belangrijke vaardigheid als je in het vliegtuig werkt. Vorig jaar solliciteerden ruim 270.000 mensen als Flight Attendant. Slechts 1.700 haalden de eindstreep van het sollicitatieproces. De maatschappij legt de lat hoog en heeft hiermee diverse prijzen gewonnen.

Social media

Om het aantal kandidaten een boost te geven produceerde het bedrijf een serie van twaalf afleveringen op YouTube. In deze afleveringen leer je alles over werken bij de airline. Bijvoorbeeld over je eerste dag, veiligheidstrainingen, de kleding van de steward en stewardess, etc. De afleveringen geven een interessant inkijkje in hoe Delta werkt. Je volgt de training van vijf nieuwe Flight Attendants. Aan het einde van de serie ontvangen zij hun ‘Wings of Delta’.

Kandidaten

Zelf interesse om bij de Amerikaanse maatschappij te gaan werken en ook de ‘Wings of Delta’ te dragen? De ideale kandidaat heeft ten minste de middelbare school afgemaakt en spreekt vloeiend Engels. Het heeft de voorkeur als je een extra vreemde taal spreekt. Daarnaast moet je minimaal 21 jaar zijn. Uiteraard dien je flexibel te zijn wat betreft werktijden. Andere vereisten staan in de vacature op de website van Delta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *