InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ja, ze zijn er weer de InsideDeals! Twee halen, één betalen… Was het maar, we zouden met z’n allen véél vluchten boeken. Bij sommige maatschappijen, daarbij denk ik dan aan British Airways en Qatar Airways, zijn er soms van zulke deals te vinden. Helaas deze week niet, maar ik doe mijn best om weer een aantal leuke tickets voor jullie op een rij te zetten.

Economy class naar Moskou

Collega-blogger Marco kwam met deze deal op de proppen, waarvoor dank. Je kan vanaf Brussel, via Amsterdam, naar Moskou vliegen met KLM in economy class. Voor een prijs die bijna niet te geloven is. Het kost je ongeveer 124 Euro! Vergeet niet dat er voor deze trip nog extra kosten bij komen voor het aanvragen van een visum.

Beschikbare data is te vinden in onder andere de maand september. Maar indien je zelf verder speelt met de data via één van de online travel platformen, dan bestaan er vast nog meer mogelijkheden.

insidedeals
Géén geld voor een retour vlucht naar Moskou

insidedeals

Economy class naar Guam

Indien je liever een bestemming wilt bezoeken die iets verder weg ligt, dan is dit misschien een mogelijkheid voor jullie. Ik kwam een aantal tarieven tegen in economy class naar het eiland Guam. Meestal liggen deze rond de 800 of 900 Euro voor een retour trip. Maar als je kijkt naar tickets in tweede helft oktober of begin november, dan zijn er prijzen te vinden van 600 Euro.

insidedeals
Wie wil er naar de andere kant van de wereld?

De vluchten vertrekken vanaf Amsterdam met China Airlines. Via een tussenstop in Taipei, vlieg je vervolgens naar Guam.

Business class naar Bangkok

Het is leuk om te vliegen, maar als het om lange afstanden gaat, dan vlieg ik persoonlijk liever in business class. Niet iedereen kan zich dit veroorloven. Maar af en toe komen er leuke deals voorbij. Deze die is al een tijdje gekend, maar het doet me plezier als ik dan hoor dat mijn collega’s er gebruik van maken.

Je kan nog steeds bij British Airways relatief goedkope business class tickets boeken om naar Bangkok te vliegen. Voor iets meer dan 1400 Euro, vlieg je vanaf AMS met een tussenstop in London naar Thailand. In London heb je een tussenstop van een paar uur. Maar zo erg is dat niet aangezien je gebruik kan maken van de lounge. Er is beschikbaarheid in de maanden september, oktober en november. Zelf puzzelen en snel zijn is de boodschap! Want deze tickets zijn slechts tot en met vandaag te boeken!

insidedeals
Is er iemand die Avios en tier points wil verzamelen?

Er is eventueel ook nog een alternatieve route door met Finnair in business class te vliegen. Je vliegt dan vanaf AMS naar Helsinki en vervolgens door naar Bangkok.

insidedeals
Alternatief met Finnair in business class

Business class naar Kaapstad

Dit is nog zo’n deal die al een paar maanden actief is. Ik vond beschikbaarheid in de maand november. Maar ik ben er zeker van dat er nog meer periodes zijn met dit tarief. Het ligt er maar net aan hoe je vliegt. Voorlopig heb ik twee routes. Ofwel via FRA en ADD, ofwel via VIE en ADD naar Kaapstad.

insidedeals
Goedkoop in business class naar Zuid-Afrika

 

Business class naar Los Angeles

Dit is weer een deal voor de aanhangers van OneWorld. Sorry voor de fans van SkyTeam, maar ik ben gewoon slecht in het vinden van deals (of ik zoek er niet naar). In de eerste helft van volgend jaar kan je ontzettend goedkoop in business class vanaf Parijs (CDG) naar de Westkust vliegen. Dan gaat het voornamelijk om Los Angeles. Ik heb nog niet verder gepuzzeld met ITA Matrix of Google Flights voor meer opties.

Maar er is meer dan genoeg beschikbaarheid. Vanaf februari 2019 tot en met juni 2019 vlieg je voor minder dan 1300 Euro heen en weer met British Airways. Voor de mensen die de route willen optimaliseren, er zijn legio mogelijkheden om extra stops in te bouwen.

insidedeals

Hopelijk is er iemand die gebruik kan maken van deze deals en ik hoop de serie van de InsideDeals de komende regelmatiger aan bod te laten komen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *