InsideDeals – De meest interessante deals

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je zit op een vrijdagavond in een hotel in Brussel, je hebt net een lekker hapje gegeten in het centrum van de stad en zit vervolgens in de bar. Wat doen je dan? Als reisverslaafde begin je dan naar leuke deals te zoeken! Wederom heb ik een vijftal interessante routes in business class gevonden.

Business class naar Johannesburg

Eerder passeerden al een aantal keer deals naar Johannesburg de revue. Dit was toen met Ethiopian Airlines. Deze keer gaat het om vluchten met Rwandair in business class. Deze tickets zijn te boeken voor de maand februari en kosten slechts 1318 euro. Als je klikt op deze link dan kan je zelf verder zoeken naar eventuele andere data.

insidedeals

Business class naar New York

Voor degenen die graag miles verzamelen bij Star Alliance biedt dit misschien een leuke mogelijkheid. Je vliegt voor 1582 euro vanaf Schiphol met een tussenstop in Toronto naar New York. De reistijd valt nog mee voor deze trip. Er is beschikbaarheid in het hoogseizoen, in zowel juli als augustus zijn deze tickets te boeken via bijvoorbeeld Momondo.

insidedeals

Business class naar Tokyo

Deze deal vormt ook een mogelijkheid om flink wat miles te verdienen. Zeker indien je ze crediteert bij Aegean, deze maatschappij biedt voorlopig nog steeds de goedkoopste manier Star Alliance Gold status te verdienen. Deze business class tickets zijn te boeken voor de maand maart. Met een tussenstop in Warschau vlieg je richting Tokyo voor de prijs van 1641 euro. Je kan zoeken naar alternatieve data via deze OTA (klik).

insidedeals

Business class naar Ho Chi Minh

Wil je graag naar Vietnam in business class met een airline die hoog staat aangeschreven? Dan sla je met deze deal 3 vliegen in één klap! Je kan namelijk via Google Flights tickets vinden voor 1599 euro. De route vertrekt vanaf Frankfurt met tussenstop in Abu Dhabi naar Ho Chi Minh. Het vliegveld van Frankfurt is vanaf zowel België en Nederland makkelijk te bereiken met de wagen.

insidedeals

Business class naar Colombo

Altijd ervan gedroomd om Sri Lanka te gaan ontdekken en als het even kan ook in business class er naar toe te vliegen? Dan is hier een mogelijkheid. Vanaf London Heathrow kan je tickets boeken met Saudia Airlines. Op de heenweg maak je een stop in Riyad en op de Malediven. Als je een beetje handig bent met puzzelen en indien de fare rules het toelaten, is het mogelijk een lange stop in te bouwen op de Malediven. Voor 1469 euro zijn deze tickets via Google Flights te vinden.

insidedeals

Tot zover jullie wekelijkse dosis van InsideDeals. Voor de komende week zal ik weer een poging ondernemen om een aantal leuke deals in (premium) economy voor jullie te zoeken.

Reacties

 1. Karin zegt

  Hey Lionell, Jij bent weer goed bezig geweest! leuke deals weer.
  Mocht je weer een speuractie doen… hoe zit het met leuke deals naar Zuid-Amerika?

   • Karin zegt

    Leuke dealtjes zijn altijd interessant.
    Ik ben zelf bezig met mijn vakantie in mei naar Uruguay, Argentinië en Chili. (helaas geen FTU Londen voor mij) Ik wil met OneWorld vliegen en ben aan het puzzelen. Vanaf Frankfurt kan je met Latam vliegen. Een optie die ik heb gevonden:
    Vlucht 1 FRA-GRU- MVD
    Vlucht 2 EZE of MVD- SCL
    Vlucht 3 SCL-MAD-FRA
    Prijs in economy is zo rond de € 800,- Dat moet zeker goedkoper kunnen…

    • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

     Hey Karin,

     Tickets die ik kan vinden in mei schommelen ook rond die prijs, laagste was 779 euro. Ik weet niet of je misschien nog wat Avios hebt staan? Ik weet dat Roij destijds een artikel heeft geschreven om daar handig gebruik van te maken in Zuid-Amerika. Ben je flexibel qua data? Hoeveel dagen/weken kan je uittrekken voor deze vakantie?

     Groeten,
     Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *